Valkoista inspiraatiota

[mittaustagi]

Nykyään inspiraatiota löytää vaikka ja mistä! Jokainen saa sisustusinspiraatiota eri asioista, tyyleistä ja yksityiskohdista. Tällä kertaa halusin esitellä yhden inspiraationlähteeni, johon törmäsin loppuvuodesta. Mian kuvat ovat aina ilo silmälle ja niissä on kaunis, samana jatkuva tyyli – kuten heidän kodissaankin. Huomasin taas, että kyllä vain niiiin kovasti rakastan tuota raikasta valkoista pienillä ripauksilla muita, vaihtuvia sävyjä. Nuo muut sävyt voivat olla mustaa, harmaata, beigeä, puunsävyjä, vihreää, vaaleanpunaista, turkoosia, vaaleansinistä, vaaleanpunaista, keltaista… Eli vaikka mitä! Pitemmittä puheitta – pieni perjantai-inspis:

kollaasi

kollaasi

kollaasi

Instagramissa näitä kuvia pääsee ihailemaan nimen homevanilla alta, mutta blogikin löytyy ja se on nimeltään Home Vanilla.

kollaasi

Rentouttavaa viikonloppua!

(Kuvat lainattu @homevanilla.)

Comments

 1. Mia
  22.1.2016 / 20:40

  Kiitos postauksesta, ihanat kollaasit olet tehnyt ja kirjoitit kauniisti! <3
  Mukavaa viikonloppua!

 2. katerina
  23.1.2016 / 22:55

  Voi kiitos Satu kun autoit minua löytämään noi kuvat! Asun itse samanlaisessa paritalossa kuin tuo kirjoittaja ja tämä postaus inspiroi minua aivan suunnattomasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.