Maalausmietteitä

[mittaustagi]

Olen sentään hieman ehtinyt sisustelemaankin viime päivinä! Sohvatyynyt saivat uudet päälliset kaapin kätköistä; hentoinen roosa toi kivaa vaihtelua mustavalkoisten tekstiilien joukkoon. Myöskin tauluja olen ehtinyt pyörittelemään… Kaikki kun eivät kerralla esillä ole, on niitä aika ajoin mukava vaihdella ja tuoda kotiin vaihtelua sillä tavoin. Tällä hetkellä ihastelen valtavasti tätä tummanpuhuvaa maalausta:

Blogini pitkäaikaisimmat lukijat ehkä taulun muistavatkin, se on aina välillä blogissani näkynyt – tosin eri huoneissa. Sain tämän taulun muutama vuosi sitten lahjaksi blogini lukijalta – terkkuja vain Pirjo, jos siellä vielä seurailet! Taulu nousee mielestäni kauniisti esiin vaaleasta ympäristöstä. Tällä hetkellä katselen sitä työhuoneessani, sillä siirsin sen tänne työpöydän taustalle. Tauluhyllylle vaihdoin vaaleampia sävyjä; vaaleansinistä ja valkoista – Pirjon käsialaa sekin!

Olen jo kuukauden verran kuumeillut, nimittäin oman maalausprojektin äärellä! Huvittaisi maalata jokunen taulu akryyliväreillä. Täytyisi vain päättää sävyt, mutta jotain pastellisävyä nyt ainakin! Lopputulos saisi olla aika graafinen… Houkuttaa sellainenkin vaihtoehto, että käyttäisin taulussa monia pastellisävyjä rinnakkain: vaaleanpunaista, vaaleansinistä, vaaleankeltaista ja minttua! Valkoistakin taulusta löytyisi. Mietin vain, tulisikohan tuosta liian ”pastellioksennus” minun käsissäni :D. Hmm, täytyy suunnitella tätä (jos joskus löytyy ylimääräistä aikaa)…

taulu

Mutta nyt venyttelemään, sillä olen kärsinyt pääkivusta kohta vuorokauden… Hei muuten, ensimmäinen satsi avaimenperiä lähti matkaan tänään! Kiitokset tilauksistanne!

Comments

 1. Lotta
  11.2.2016 / 22:04

  Tuossa muutama viikko sitten pohdin itsekkin jotain uutta taulua seiniämme koristamaan ja sainkin idean ostaa taulupohjan(vai mikälie oikealta nimeltään onkaan) ja sormivärejä ja annoin poikamme 1v10kk maalata sormillansa taulun.
  Voi että siitä tulikin hieno! Nyt se koristaa aulan seinää, kaikkein hienoin ja rakkain taulu<3

  • 13.2.2016 / 20:30

   Mistä ostit taulupohjan? Oliko sellainen canvastaulun tyylinen? Mulla ollut tuo sama idea mielessä. Uskon, että tuli aivan ihana ja todella arvokas taulu! :)

  • 13.2.2016 / 20:30

   Mistä ostit taulupohjan? Oliko sellainen canvastaulun tyylinen? Mulla ollut tuo sama idea mielessä. Uskon, että tuli aivan ihana ja todella arvokas taulu! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.