Roosaa ja korkkia

[mittaustagi]

Tällä hetkellä olen valtavan tykästynyt pastellisävyihin! Sinänsä siinä ei ole mitään uutta, sillä olen tainnut tykätä niistä aina. Aina kevättä kohti mentäessä tuo ihastus nostaa päätään entisestään – näin tänäkin vuonna. Tänä talvena näen noiden pastellisävyjen seurana mielelläni korkkia. Mikä ihana yhdistelmä! Mukava korkkivalikoima löytyy mm. Ikean Sinnerlig-mallistosta.

ikea sinnerlig

On purkkia ja purnukkaa, pöytää, valaisinta ja jakkaraa. Erityisen tykästynyt olenkin tuohon jakkaraan, aivan ihana!

Pastellisävyjä ihastelin juuri Iittalan uutuustuotteiden joukossa – oletteko jo törmänneet näihin? Iittala X Issey Miyake -kokoelma on syntynyt Iittalan sekä Miyake Design Studion yhteistyönä. Kokoelmasta löytyy sekä keramiikkaa, lasia että tekstiilejä:

iittala x issey miyake

Monenlaista tuotetta aina astioista tyynynpäällisiin sekä maljakosta servetteihin. Itse iskin heti silmäni noihin vaaleanpunaisiin astioihin, iiks! Tuo muki ja lautanen kummittelevat mielessä… Erityisesti lautanen! Toivoisin tuollaisena vaaleanpunaisena myös jotain vatia, tuollaista mikä kollaasin alaosassa on valkoisena tai vasemmassa yläkulmassa tummanvihreänä. Kumpaakaan ei tietenkään juuri vaaleanpunaisena ole… Mutta nuo vaaleanpunaiset ihanuudet pomppasivat kyllä heti meitsin kuolaushaaveilulistalle! Kuvitelkaapas kattaus, jossa korkkia ja vaaleanpunaista… :P

Mikä on sinun tämän talven suosikkiväriyhdistelmäsi?

(Tuotekuvat lainattu Ikea, Iittala.)

Comments

 1. 10.2.2016 / 23:44

  Voi nuo tyynynpääliset <3 Tuo harmaan sävy näyttää tosi hyvältä, ja tuo roosakin, siitä tulee jo keväinen fiilis :)

 2. 11.2.2016 / 08:39

  Oh, nuo Iittala X Issey Miyake -kokoelman jutut ovat kyllä olleet somessa ahkeraan esillä. Eikä suotta, aivan ihania! Erityisesti nuo tekstiilit ja lautaset iskee aika lujaa. Sopivasti kontrastia symmetrian ja epäsymmetrian välillä ja tietty keväiset värit. Houkuttelee, houkuttelee… :)

 3. Tiina
  11.2.2016 / 23:47

  Samat jutut miellyttää omaakin silmää. Aivan ihastuttavia nuo uutuudet Iittalalta, voi olla, etten malta olla tilaamatta tuosta mallistosta jotain :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.