Keittiönurkkauksessa

Iloista lauantaita!

Piipahdin tänään kauppareissun lomassa myös kukkakauppaan ja sieltä mukaan tarttuivat herkulliset lakritsit sekä magnolian oksa. Suvin liikkeelle sysäämä magnolia-mania on rantautunut myös tähän osoitteeseen, että terkkuja vaan sinne kaupungin toiselle laidalle! :D

Noita lakritsipurkkeja (Lakrids by Johan Bülow) on alkanut tulla vastaan vähän siellä sun täällä ja kun näin niitä kukkakaupan kassalla, oli pakko ostaa yksi maistiaispurkki. Näissä minun herkuissani on mustaherukkasuklainen päällinen ja sisällä ihanan pehmeä lakritsipalanen. Hyviä, mutta ovatko hintansa väärtejä? Mieheni mielestä eivät todellakaan, mutta hänen vastauksensa jo arvasinkin… ;)

lakritsi

Magnolian kukkimista odotellessa… Nyt pieni kahvihetki ja sitten ruuanlaittoon! Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä?

Comments

 1. 27.2.2016 / 16:28

  Ihanan raikkaita kuvia. Toivottavasti magnolian oksasi kukkii pian!
  Minulla alkoi viikonloppu tunti sitten ja aion tänään nauttia yksin olosta Dexterin seurassa. Toivon, että aurinkoiset ilmat jatkuvat vielä pari päivää, jotta pääsisin nauttimaan valosta lenkkeillen.

  • 29.2.2016 / 12:55

   Kiitos! Yksi kukkanen näyttää jo aavistuksen auenneen :)
   Ihania vapaita sinne! Täällä on tänään aivan upea auringonpaiste 8)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.