Perhekuukausi alkakoon!

Huomenta! Piti jo illalla tulla postailemaan, mutta suunnitelmat muuttuivat: ystävä soitti tunnin puhelun ja sen jälkeen kutsuivatkin sauna ja sohva. Meillä käynnistyy tänään erityinen kuukausi! Tämä kuukausi on omistettu perheelle. Yhdessäololle, yhdessä tekemiselle, mutta myös omalle ajalle ja omille harrastuksille. Sellaiselle puuhastelulle, johon ei normiarkena meinaa oikein löytyä aikaa. Näihin kaikkiin tulee olemaan nyt parempi mahdollisuus, sillä mies viettää tässä kuussa viimeiset isyysvapaaviikkonsa. Mielestäni on hienoa, että meillä täällä Suomessa on tähän mahdollisuus. Vaikka meidän rakkaasta kotimaastamme löytyy tällä hetkellä huomattavasti epäkohtia, on nyt paikallaan iloita kuitenkin tästä yhdestä hyvästä asiasta. Toivottavasti tämä on ja pysyy!

Tämähän tarkoittaa myös sitä, että minulla tulee olemaan enemmän aikaa blogille. Että jos tässä nyt viimeisen viikon kiireet ovat blogissakin verkkaisena postaustahtina näkyneet, niin lupaan, että maaliskuussa asia on toisin; taidatte kuulla minusta ihan kyllästymiseen asti :D.

Hoksasin tuossa, että maaliskuussa on jos jonkinmoista juhlapäivää: naistenpäivä, minun syntymäpäiväni, pääsiäinen… Pääsiäiseen liittyen huvittaisikin tehdä muutama kauniin keltainen pääsiäiskoriste! Löysinkin eilen niitä varten aika täydelliset tarvikkeet, joten katsotaan mitä niistä syntyy. Tuntuu hassulta, että kello on vasta kahdeksan ja silti on jo niin valoisaa että! Näyttää tulevan yhtä aurinkoinen päivä kuin eilen eli ei muuta kuin aurinkoista mieltä!

Comments

  1. Marika
    1.3.2016 / 20:06

    Mukavaa perhekuukautta :) Kuulostaa oikein mukavalta yhdessäololta. Mielestäni on todella hienoa että meillä on Suomessa ainakin vielä paljon erilaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja peruspuurtamiselle kuten esim. juuri isyysvapaa ja opintovapaa jolla itse parasta aikaa olen.

    Toinen asia mistä olen itsekin niin iloinen on lähestyvä kevät :) Mahtavaa että valo ja lämpö lisääntyvät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.