Rento lomapäivä

Vaikka kevättalven aurinko jo niin kauniisti ja välillä lämpimästikin paistelee, huitelee pakkanen aamuisin lähes kymmenessä asteessa. Sellaisina aamuina on ihana nauttia takkatulesta: pakkanen paukkuu ja aurinko nousee pikkuhiljaa takkatulen ritistessä taustalla! Itse voi käpertyä sohvalle lämpimän peiton alle tai nojatuoliin takan edustalle. Juoda siinä kupponen teetä pojan leikkiessä aamuleikkejään. 

Huomaa parkissa olevat lammas ja auto: 

takka

Toiveissa tietenkin oli, että päivä olisi jatkunut yhtä harmonisen rentona ja leppoisana aina iltaan saakka, mutta saapa nähdä miten käy… Pojan päikkärit jäivät autoon torkahtamisen vuoksi välistä, joten hyvin mahdollista on, että edessä on jotain muuta kuin leppoisa ilta :)

Hirmuisen äkkiä on muuten tämä ensimmäinen ”perheviikko” mennyt! Tänään kalenteria katsoessani havahduin, että ohhoh, nyt on jo torstai! Meillä on ollut ohjelmaa ja menoa ja tekemistä joka päivälle ja näin jatkuu ainakin ensi keskiviikkoon asti… Eipähän tule aika pitkäksi, mutta mielestäni välillä pitää olla sellaisia kiireettömiä haahuilupäiviäkin. Niitäkin aina välillä tarvitaan! Ja olisihan joku minilomakin ihan mukava juttu, joten täytyypäs jonain iltana viettää pieni suunnitteluhetki. 

Kivaa torstaipäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.