Pääsiäisviikon kimppu

Monessa paikassa sai viime viikonloppuna ihastella toinen toistaan upeampia pääsiäiskoristeita ja erityisesti -vitsoja! Täällä meilläpäin trullitellaan vasta tulevana lauantaina, joten tuota väriloistoa ei ole vielä omassa kodissa ehtinyt ihastelemaan. Muutaman pajunkissan laitoin kuitenkin jo maljakkoon tulevasta pääsiäisestä kertomaan. Joukkoon laitoin kolme keltaista tulppaania hieman väriä tuomaan:

Laitoin pajunkissat vaihteeksi läpinäkyvään maljakkoon ja näyttävätkin siinä oikein kivoilta! Näin oksat näkyvät juuresta saakka ja näyttävät kaareutuvan kauniisti. Viime vuoden pääsiäiskimppuni näkyy mm. postauksessani Pääsiäisilmettä kotiin

Pajunkissathan eivät tarvitse vettä maljakkoon, mutta koska joukossa on myös tulppaaneja, laitoin maljakkoon vettä. Täytyy vain pitää silmällä tuota maljakkoa, sillä pajunkissojen maljakkovesi muuttuu nopeasti ikävän ruskeaksi ja jättää kurjia rantuja maljakkoon. 

easter

Poika penkoi innoissaan hänelle antamaani laatikkoa, jossa pääsiäiskoristeitamme säilytän. Siinä samalla päätinkin ripustaa muutamat puiset pääsiäismunat pajunkissojen lomaan roikkumaan. Hempeän kauniit pastellisävyt sopivat mielestäni kivasti pääsiäisenviettoon:

pääsiäismuna

Meiltä löytyy noita puisia pääsiäismunia neljässä sävyssä: vaaleanpunaisina, hieman tummempana roosana, keltaisina sekä vaaleanvihreinä. Ostin ne viime vuonna Biltemasta! Niistä taisikin tulla heti ikisuosikit. 

Tästä tuli oikeastaan tällainen alkuviikon kimppu; täytyy pääsiäiseksi hommata uudet kukkaset, sillä nämä tulppaanit eivät varmaankaan perjantaita pidemmälle elä. Yksi pääsiäistipukin olohuoneesta löytyy, tosin poika kutsuu sitä kanaksi :D. Hauskaa Tikkutiistaita!

Comments

  • 23.3.2016 / 08:42

   Voi kiitos, Isla! Kiva että tykkäsit :)
   Kävin lukaisemassa, hyvin kirjoitettu!
   Aurinkoista viikkoa! (Täällä sataa lunta…)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.