Postausaiheita miehelleni?

Tulipa tässä mieleeni, kun mies oli eilisen päivän ikään kuin minulla töissä :D, että mitäs jos hän testaisi vielä tätä blogityötänikin! Kirjoittaisi tänne yhden vieraskynäpostauksen… Mies on itsekin tuota joskus ehdottanut, mutta hänen postausaiheensa sopivat paremmin kesäiseen ajankohtaan. Hän voisi kokeilla tätä minun arkeani kuitenkin jo nyt, kun isyysvapaata on vielä hieman jäljellä. 

Hänhän on pariin otteeseen jo blogissani ääneen päässytkin: postaukset Mies vastaa! ja Miehen vastauksia kysymyksiinne. Nuo toteutuivat vuosina 2011 ja raskausaikana 2013. Poikamme syntymän jälkeen hän ei ole blogissani vieraillut, joten ehkä nyt olisikin jo aika! Aina välillä tällaista on ehdotettukin! Mietimme, että jotta postaukseen tulisi tekstiä enemmän kuin pari riviä (heh), niin te voisitte ehdottaa hänelle postausaiheita tai esittää vaikka kysymyksiä. Näin hän saisi postaukseen jonkinlaisen punaisen langan, sillä ihan kylmiltään tuosta noin vain ei välttämättä juttua synny. 

Onko teillä siis mielessänne joitain postausaiheita tai kysymyksiä, joita haluaisitte miehelleni esittää?

Comments

 1. Leppäkerttu
  23.3.2016 / 09:19

  Tätä ollaan odotettu Ehdottomasti autotallin sisustus ja säilytysratkaisut. Ja se mopo, siitä haluaisin nähdä edes vilaisun.

  • 23.3.2016 / 13:21

   Luin tämän miehelle ääneen. Ehdin lukea kolme ensimmäistä sanaa, kun hän tuumasi dramaattisesti voi ei! :D Jännitti siis mitä on tulossa, heh! Menopeleistään olisikin aikonut postata, mutta kesällä, kun voisi kuvata paremmin ulkona, mutta ehkä hän saa nyt talvellakin jotain aikaiseksi (ainakin tuon autotallin osalta).
   Kiitos kommentistasi, Leppäkerttu!

 2. Anne
  23.3.2016 / 13:33

  Isyydestä. Miten hän on kokenut asiat kun elämä on lapsen myötä muuttunut ja ylipäätään millaista on olla isi, samalla aviomies ja mies. :)

  • 23.3.2016 / 14:17

   Kiitos tästä, Anne. Mielenkiintoista minustakin kuulla vastaukset näihin, vaikka keittiöstä kuuluukin tähän ensikommenttina tuo on paha, tuo on paha :D.

 3. Mintsu
  23.3.2016 / 15:16

  Autotallin sisustus ja moottoripyöräharrastus!

 4. Nimetön
  23.3.2016 / 15:16

  Postaus isyydestä olisi minunkin ehdotukseni. Olen lukenut mielelläni sinun mukavia juttujasi pojastanne. Olisi kiva kuulla asioita isän kannalta. Hyvää pääsiäistä koko perheelle ja toivotaan, että aurinkokin tulisi esiin :)

  • 24.3.2016 / 18:58

   Hyvä idea, mielenkiintoinen aihe myös minun mielestäni!
   Mahdollisimman aurinkoista pääsiäistä sinullekin! :)

 5. M
  23.3.2016 / 16:27

  Ajatuksia isinä olemisesta. Mitenkä uusi elämä on yllättänyt,mikä on ollut kivointa/raskainta ja mitä kaipaa(ko)ajasta ennen lasta?

 6. Pirjo
  23.3.2016 / 22:39

  Olisi mukava kuulla, mikä elämässänne on juuri nyt merkityksellistä. Poikanne on teille kaikki kaikessa, niinkuin usein on, kun saa noin upean lahjan. Mikä tekee miehen, puolison ja isän elämästä tässä vaiheessa merkityksellistä?

  .

  • 24.3.2016 / 19:01

   Kiitos kommentistasi, Pirjo! Mies tulee vastaamaan näihin kaikkiin isyysaiheisiin kysymyksiin yhdessä ja samassa postauksessa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.