Kotiamme takapihan suunnalta

En muista olenko tätä aiemmin täällä maininnut, mutta tämä kohta on kotimme julkisivusta ehdottomasti eniten mieleeni:

Kodin takapihan puoli! Pulpettikatto näyttää tästä suunnasta erityisen kivalta ja olohuoneen ikkunat sopivat tuohon kulmaukseen kuin nenä päähän. Iltahämärissä nuo ikkunanurkkauksen seinävalot näyttävät kivoilta, kun valaisevat sekä ylös että alas.

Terassin patio-osa näyttää kuvissa pieneltä, mutta on oikeastaan aika iso. En malta odottaa, että lumet sulavat ja saamme terassin kesäkuntoon! Noiden lumien sulamiseen tosin menee tovi, sillä sen verran paljon takapihan puut vielä tähän aikaan vuodesta varjostavat. 

Jos joku etsiskeli katseellaan niitä lumiukkoja, niin ne ovat jo sulaneet :). 

koti

Otin nämä kuvat aamuyhdeksältä, jolloin etenkin lasiterassi on vielä hieman varjossa. Kesällä tilanne on kuitenkin eri, koska aurinko paistaa silloin jo aamullakin hieman korkeammalta. Jotain kevätväritystä pitäisi terassille laittaa, sitä taidan lähteä mietiskelemään nyt herkkukahvini kanssa! 

P.S. Huomasithan tämänaamuisen postaukseni, jossa mieheni kaipailee postausaihevinkkejä! :)

Comments

  1. 23.3.2016 / 14:50

    Onpa teillä kaunis talo <3 Itse vähän haaveilen tuollaisesta modernimmasta yksitasoisesta talosta, ja tuo pulpettikatto miellyttää tällä hetkellä kovasti.

  2. 25.3.2016 / 11:42

    Suoraan kuin asuntomessujen esitteestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.