DIY – pääsiäispuput

Puuhelmet on hirmuisen monikäyttöisiä! Käytän niitä moniin MioSa. designin tuotteisiini, mutta niistä valmistuivat tänä vuonna myös kotimme pienet, pastellinsävyiset pääsiäispuput:

Pupujen korvat näyttävät ehkä enemmänkin päiväkoti-ikäisen väkerryksiltä, mutta ihan minun käsissäni ovat valmistuneet :D. 

easter bunnies

Miten teillä vietetään pääsiäistä? Meillä pääsiäispyhät sujuvat pääasiassa kotosalla, mutta joka päivälle on jonkinmoista menoa ja meininkiä! Mietin tässä, pitäisikö leipoa jonkinmoinen pääsiäiskakku vielä… Yksi vaihtoehto voisi olla synttärikakkuni tämän kuun alusta (Vadelmainen kinuskikakku) tai sitten jokin pääsiäisenkeltainen versio! Olisiko teillä suositella tähän jotain kivaa vaihtoehtoa? :)

Mukavaa Kiirastorstaita!

Comments

 1. Ritu
  24.3.2016 / 14:19

  Herttaisia pupuja.Tein tänään pääsiäiskakuksi Mariannekakun,laitoin pohjaan keksimuruun mango päärynä vauvansoseen rasvan tilalle.Koristelen pääsiäiskarkeilla ja keksin puolikkailla.Ainakin tuli herkullisen näköinen.Ja pohja raikkaampi kuin jos olisi käyttänyt rasvaa.

  • 24.3.2016 / 19:07

   Kiitti Ritu! Voi kuulostaapas herkulliselta tuo kakkusi, nam! Minua huvittaisi tehdä joku kakku, jonka koristelisin niillä pastellisävyisillä pienillä suklaamunilla… :P Jos en ehdi/jaksa, täytyy vain syödä pussin sisältö sellaisenaan ;D

 2. Marika
  24.3.2016 / 14:48

  Suloiset puput :) Eivätkä näytä miltään päiväkoti-ikäisen tekemiltä, höpsis.

  Käväisen itse pääsiäisenä kotipuolessa. Loppuaika menee ihan kotosalla opinnäytetyön ja muiden koulutehtävien kimpussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.