Kiva tunnustus blogi(työ)lleni

Tämä päiväni alkoi mukavissa merkeissä! Sain heti aamutuimaan tiedon, että viestintäpalvelu Cision on julkistanut Sisustusblogien top kympin ja blogini on valittu mukaan tuohon listaukseen. Mielestäni hieno tunnustus, joka toi kivasti potkua päivään!

Tuossa listauksessa valintakriteereinä ovat mm. vuorovaikutus lukijoiden kanssa, some-aktiivisuus, postaustahti sekä -määrä. Blogin kävijämäärillä ei ole tässä niin suurta painoarvoa, mutta eipä se tuon sijoituksen arvoon millään tavalla vaikutakaan. 

Tässä kokonaisuudessaan kaikki sijoittuneet blogit:

Maaliskuun top-blogilistauksen aiheena oli sisustus. Top 10 -listauksen kärkeen ylsi tällä kertaa Vihreä talo -blogi. Ohessa koko kärkikymmenikkö:

1. Vihreä talo
2. Pihkala
3. Diagnoosi: sisustusmania
4. Sally’s
5. All you need is White
6. Oma koti onnenpesä
7. Oma koti valkoinen
8. Täyttä elämää
9. Moderni puutalo
10. Modernisti kodikas

Siinäpäs mukavaa luettavaa vaikka pääsiäispyhien ajaksi!

Teimme pääsiäisen ruokaostokset eilen, mutta tänään täytyi vielä käydä hakemassa pari juttua. Mm. maitoa, en ymmärrä miten sitä meidän perheessämme kuluukin tätä tahtia! Pyysin miestä tuomaan samalla pääsiäiskukkia, sain nuo ylläolevassa kuvassa näkyvät :D. Ei ihan perinteisimmät,  mutta käyvät samalla vaikka blogisijoituksen onnittelukimpusta… ;) 

Nyt siirryn olohuoneen puolelle miehen seuraksi, siellä on takkatulen ansiosta ihanan lämmin ♥. Meillä on tänään leffailta (jos nyt joku jaksaa valvoa vielä kymmenen jälkeen…). Eipä sitten muuta kuin näissä persikkaisissa sävyissä pääsiäistä viettämään!

Comments

 1. 24.3.2016 / 23:32

  Onnea vielä tätäkin kautta! Ja mukavaa Pääsiäisen aikaa teille!

 2. Sara
  25.3.2016 / 06:32

  Onneksi olkoon, Satu! Olet kyllä tunnustuksesi ansainnut! Oikein hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

 3. 25.3.2016 / 09:29

  Ihan huikeaa. Olet tunnustuksen ansainnut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.