Pääsiäisen viimeinen: pääsiäiskokko

Pääsiäisenvieton viimeiset kuvat tulevat tässä. Pääsiäiskokko on ihana perinne jo lapsuusvuosiltani ja saman perinteen haluan siirtää omalle lapsellenikin. Hänen reaktionsa kokon sytyttyä olivatkin aivan ainutlaatuisia ♥. Aivan lumoutuneena tuijotti kokkoa ja huudahteli oiiiijjjhh, oiiiiiijjjjhh! Malttoi pysyä koko illan ajan rattaissaan kuralätäköissä hyppimisen sijaan, niin kokon lumoissa oli. 

Meidän vakiokokko on Halkokarin kokko. Olen Halkokarilta kotoisin ja mielestäni tuo kaupunginosa on vain yksinkertaisesti paras paikka kaikelle ja siellä toivon vielä joskus (taas) asuvani… Tuo on muuten tosi erikoinen juttu: minulla on monta ystävää, jotka ovat myöskin Halkokarilta kotoisin ja heistä jokainen, joka on Halkokarilta pois muuttanut, kaipaa sinne takaisin. Jotain maagista tuossa kaupunginosassa selvästi on eikä sitä ymmärrä kuin sellainen, joka on siellä itse joskus asunut!

Näistä mietteistä toivottelen teille mukavaa iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.