Pieni trullini mun

Yksi trullikuva muistoksi blogiinkin. Tässä pieni poikamme katsoo peilistä, että mitä ihmettä se äiti mun kasvoihini piirsi! Hieman poskipunaa ja pisamia – se riitti vallan mainiosti pääsiäisnoidan lookin luomiseen. Eräs paikallinen äiti tekee tuollaisia miniessuja, jonka ostin pojalle trullivaatteeksi. Essu mahtuu varmasti päälle vielä ainakin vuoden verran. Sitä voi käyttää sitten leipoessa ja askarrellessakin :).

Otin kuvan lauantaiaamuna juuri ennen kuin lähdimme trullikierrokselle, alahuulessa taitaa näkyä vähän lakujämiä… Ensimmäinen palkka kun tuli jo kotona. Kävimme molemmilla isovanhemmilla, veljeni ja hänen tyttöystävänsä luona sekä miehen veljen perheen luona. Kaikki olivat pienestä ihan haltioissaan eikä ihme ♥

Miehen kanssa innoissamme virpomisvitsoja autosta koriin asetellessamme kysyinkin häneltä, onko tämä enemmän meidän vai M:n päivä :D. Niin sitä hieman vanhempikin nuortuu… Ja muistui mieleen monet omat trullikokemukset! 

Emmerdale-maraton vei illalla voiton enkä jaksanut enää konetta avata, mutta nyt heti aamutuimaan arvoin pääsiäiskisan voittajan. Kiitos teille osallistumisestanne sekä kivoista kommenteistanne! Arpaonni osui tällä kertaa seuraavan kommentin kohdalle (lähetin voittajalle jo sähköpostia):

Tanja

Kivaa pääsiäistä! Taitava olet käsistäsi, ja aivan tosi nätti on tuo avaimenperä :)

Keittiössä pärähti hetki sitten kahvikone käyntiin ja nyt täällä tuoksuu ihana herkkukahvi! Taidanpas itsekin nauttia sen päivän kupposeni heti aamutuimaan päiväuniajan sijaan… Sitten kupponen kuumaa kädessä päivän ohjelmaa miettimään – mukavaa päivää teillekin!

Comments

  1. 28.3.2016 / 11:56

    ah ei aivan liian suloinen pieni poika!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.