Tällaisia päiviä…

Istahdin yhtenä iltana hetkeksi olohuoneeseen ja repesin ihan täysin, kun näin vieressäni nämä:

kuihtuneet

Miten hehkeä kimppu! Sitten mies otti kuvia sitä omaa postaustaan varten ja jännitin, tulevatko kukat niissä näkyviin… Eivät tulleet, joten täytyi itse korjata tuo vahinko :D. Jos katselee asiaa eri tavalla, on tuo kimppu omalla tavallaan ihan kauniskin, ainakin mustavalkoisena:

mustavalko

No mutta, nyt kukat on korjattu pois ja maljakko odottelee uusia kukkasiaan – eiköhän se niitä viikonlopuksi saa! Nuo kukat kuvastivat vain niin osuvasti viime päiviäni; olen ollut melkoisen kiireinen ja sama meininki jatkuu. Olen ollut itsekin hieman hämilläni, millaisen vastaanoton MioSa. designin tuotteeni ovat saaneet. Hämilläni ja onnessani! Olin juuri ja juuri ehtinyt avaamaan sivut Facebookiin, kun sain ensimmäisen yhteydenoton mahdollisen jälleenmyyjän taholta. Pääsimme kivaan sopimukseen ja tällä viikolla tuotteitani matkasi myyntiin erääseen Pohjois-Suomessa sijaitsevaan kivijalkamyymälään. Sinne mm. Saanan&Ollin, Musta5101:n ja Menun tuotteiden viereen. Aika huikeaa!  

Tällaista tänne tällä kertaa! Mitäs teille kuuluu? :)

Comments

 1. 6.4.2016 / 15:28

  Meinasinkin juuri kirjoittaa, että omalla tavallaan tämäkin kimppu on kyllä kaunis ja varsinkin nuo haalistuneen violetit sävyt jollain tapaa sykähdyttävät.
  Tosi kiva kuulla, että MioSa. design on lähtenyt hyvin käyntiin. Onnea ja menestystä siis!

 2. Äippä
  6.4.2016 / 15:41

  Siitä se ura urkenevi, onnea!

 3. 6.4.2016 / 19:27

  Huikee tuo mustavalkoinen kuva kimpusta! En itse olisi ehkä osannut pysähtyä ja ottaa kuvaa kuihtuneesta kimpusta.

 4. 7.4.2016 / 13:14

  Haha, nuo kukat kuvastavat hauskasti perjantain iltapäiviä! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.