Puunsävyillä lämpöä kotiin

Tuota otsikkoa mietin, kun otin muutaman kotikuvan. Uskon, että siinä on tapahtunut oman sisustusmakuni kohdallani suurin muutos viime vuosina. Tähän kotiin muuttaessamme en niinkään puunsävyistä välittänyt, vaan mustavalkoharmaa sävymaailma oli enemmän mieleeni. Niiden seurana tykkäsin enemmänkin kromatuista yksityiskohdista ja kylmän vaikutelmanhan siitä saa! Ainakin näin vaaleassa ympäristössä kuin mitä meidän kotimme on. Ja jotenkin se alkoi tuntumaan tylsän tasapaksultakin…

Pikkuhiljaa ensimmäisten asuinvuosien aikana maku alkoi muuttumaan ja huomasin kiinnittäväni huomiota erilaisiin puisiin yksityiskohtiin, erityisesti vaalea puu viehätti ja viehättää edelleen. Kuinka kauniin ripauksen se sisustukseen tuokaan, erityisesti sen mustavalkoharmaan maailman keskelle! Ja sekaan sopivat niin herkullisesti kauniit, kausittain vaihtuvat sävyt. Puunsävy pehmentää kotia ja tuo kotiin lämpöä, mutta sitä ei saa olla liikaakaan. Tällä hetkellä tuntuu, että sitä on meillä juuri sopivasti!

161

169

Täällä on harvinainen päivä: pojan päikkäreiden aikana minäkin ehdin ottaa torkut JA tekemään töitä. Enpä muista vastaavaa ennen tapahtuneen, se on aina joko tai :). Mutta nyt palaan erään supermielenkiintoisen suunnitelmani pariin ja toivottelen teille aurinkoista viikonloppua!

Comments

  1. Nimetön
    16.4.2016 / 18:47

    Kaunista<3 Minusta olisi kiva sellainen postaus, missä olisi vanhoja sisustuskuvia ja kertoisit vähän niistä ja mitä ajatuksia ne sinussa nykyään herättää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.