Vappuherkuttelua aamutuimaan

Täällä alkoi vappuaatto herkullisissa merkeissä! Aamiaisen jälkeen katoin pöytään simat ja munkit ja niitä sitten maiskuttelimme. Poika maistoi simaa nenää nyrpistäen ja pyysi maitoa :D. Silti piti aina välillä munkinsyönnin lomassa siemaista simalasistakin, ihan vain siksi, koska se kuuluu vappuun! Munkin olin katkonut hänelle neljään osaan ja jokaista osaa piti maistaa vuorotellen kuin testinä, maistuvatko nämä kaikki varmasti yhtä herkullisilta!

020

025

Nämä herkut meille valmisti äitini (kiitos!), muuten olisimme ilman, sillä en edelleenkään ole valmis leipomaan öisin ;). 

Seuraavaksi vastailen tähän asti tulleisiin viesteihin ja sähköposteihin, mutta sen jälkeen MioSa. design viettää pienen vappuloman! Palaan tilausten pariin huomenna illalla. Hurjan pitkiä nämä yrittäjien lomat vai mitä? :D

Värikästä Vappua teille jokaiselle! 

Comments

 1. mummo
  30.4.2016 / 10:53

  Oiken rentouttaava vappua koko perheelle .tv mummo

 2. Mirkku
  30.4.2016 / 11:21

  Iloista vappua teille! Mekin menemme nauttimaan mummon munkeista! :-)

 3. Marika
  30.4.2016 / 11:34

  Hauskaa vappua koko perheelle! Herkullisennäköisiä munkkeja :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.