Vappupäivästä kohti kesää

Nyt on ns. pakolliset vapputouhut läpikäyty ja arki saa alkaa! Eilinen päivä vierähti mökillä ja tämä päivä pitkälti kaupungilla, torin laidalla. Sieltä ostimme pojalle ties kuinka monennen vappupallon sekä starttasimme kesäkauden jätskitötteröillä! On ne kyllä melkoisen hintavia, mutta niin kesään kuuluvia. Pakko käydä ostoksilla muutaman kerran kesässä ihan vain kannatuksen vuoksi. Turha laskeskella, montako litraa jäätelöä niillä rahoilla olisi kaupasta saanut, sillä se ei ole likimainkaan sama asia! Olipa muuten mahtava keli tänään! +15, vaikka joku olikin pukenut pojan kuin talvipakkasilla… Tuulen vuoksi varjossa oli kuitenkin hieman viileää. 

Siinä sitten jätskit kädessä katselimme perinteisen vappuajelun ja sen jälkeen suuntasimme vanhemmilleni. Joku oli kuluneesta viikosta niin väsynyt, että nukahti siellä sohvalle… Voisi luulla, että poika, mutta noup, se olin minä! Ja tämä on iso juttu, sillä en todellakaan yleensä torkahtele tuosta noin vain… Olipa makoisat unet ja vieläkin harmittelen, että mies tuli herättämään… Paljonkos se kello jo on, saako kohta mennä nukkumaan? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.