Hääräystä lasiterassilla

Otin illalla terassilta pari kuvaa, kun järjestelin siellä huonekaluja. Kaikenlaisia tyynyjä ja torkkupeittoja on vaikka koko korttelin asukkaille asti ja huomasinkin, että tarvitsisin jonkin sellaisen jättisuuren korin, jossa niitä voisi säilyttää, jotta eivät kaikki lojuisi tuoleilla. Mistähän sellaisen löytäisi? Olen joskus kaivannut makuuhuoneeseen samanlaista. Nyt siellä on pärekori, mutta tarvetta olisi vieläkin suuremmalle korille… 

terassi

Terassilla on vasta yksi pieni kukkanen, viikonlopuksi täytyy hankkia lisää! Tuovat niin ihanan kesäistä fiilistä että! On vain niin pätsi tuo terassi päiväsaikaan, jos ovia ei yhtään avaa, että kuolla kupsahtavat alta aikayksikön (paitsi pelargoniat). No täytyy suunnitella, tosin tänä iltana ajattelin jo kukkaset hankkia, heh!

Kunhan ehdin saamaan terassin kesäsisustuksen valmiiksi, otan lisää kuvia. Kaipaisin ideoitanne terassin yhtä seinää koskien, mutta koska tuo seinä ei nyt näissä kuvissa näy, niin palaan tähän asiaan myöhemmin kuvien kera. Nyt siirryn cappuccinokupposeni kanssa tuonne terassin lämpöön: tähän aikaan päivästä siellä on täydellistä, sillä se ei ole aivan täysin auringon paahtama, vaan varjopaikkojakin löytyy! ♥

Comments

 1. Johanna
  4.5.2016 / 14:09

  Hei!
  Mukavan näköiset tuolit. Mistä olet ne hankkinut? :)

  • 4.5.2016 / 14:15

   Kiitos Johanna, tykkään niistä kovasti itsekin. Ostin ne viime kesänä Vepsäläiseltä, mutta eivät enää jälleenmyy näitä. Kyseessä Philippe Starckin Toy-tuolit.

 2. Heidi
  4.5.2016 / 18:54

  Ihanan kesäinen fiilis näissä kuvissa. Tine k:lla on tosi kauniita jättisuuria koreja ja korikasseja.

 3. K
  5.5.2016 / 18:06

  Niin kaunista ja kesäistä! Kiva terassi matto, haluaisitko vinkata mistä löytäisin vastaavan?

  • 6.5.2016 / 19:33

   Kiitti K! Matto on VM-Carpetin Sade-matto, siitä ja muistakin kotimme matoista tulossa tarkempaa postausta, kunhan vain tässä ehdin :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.