Lahjoja lastenhoitajille

Viime päivinä olen valmistanut tilauksesta erilaisia lahjoja lastenhoitajille! Tulikin mieleeni, että jos teillä on tapana antaa lastenhoitajille (lastentarhanopettajille, kerhotädeille yms.) kesäloman alkaessa pieni muistaminen, niin MioSa. designin valikoimasta löytyy kivoja vaihtoehtoja! Jotain pientä puuhelmistä, kuten pyyhenipsuja (5 €/kpl) tai avaimenperiä (lahjapakkauksen kera hinnat alkaen 6,50 €/kpl). Puuhelmiavaimenperiä valikoimissa onkin useampaa erilaista.

Kolmen puuhelmen avaimenperissä sävyt menevät siten, että pastellisävyisen pallon kaverina on aina joko musta ja valkoinen pallo tai sitten valkoinen ja puunsävyinen pallo. Näiden kombojen mukaan määräytyvät sitten mokkanauhojenkin sävyt (musta tai puuteri).

lahjoja lastenhoitajille

Tai miksei myös kauniit puuhelmikaulakorutkin olisi mieluisia lahjoja lastenhoitajille!

lahjoja lastenhoitajille

Kaulakoruissa on valkoinen mokkanauha, jonka pituus on 80 cm. Niskassa solmu. Kaulakorun puuhelmien sävyt voi itse valita (esim. lapsen lempivärien mukaan), näissä kuvissa muutamia sävyesimerkkejä. Kaulakorut toimitetaan tyylikkään yksinkertaisissa lahjapakkauksissa, hinta 15,90 € (sis. ALV 24 %).

lastenhoitajille

kaulakoru

Näitä tuotteita voi tilata minulta joko sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai sitten MioSa. designin Facebook-sivujen inboxin kautta. Tervetuloa muuten seuraamaan MioSa. designia Facebookiin – sivuilla starttaa lähiaikoina kiva kisakin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.