Saunaterassimme ennen

Huomasin, että tämä saunaterassimme on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle blogissa(kin)! Viime kesä meni luonnollisesti pääterassilla fiilistellen, lasitus kun oli niin uusi juttu ja yhtä ihanahan se on edelleenkin, mutta nyt malttaa jo siirtyä ilta-auringonkin puolelle. Saunaterassimme kylpee ihanasti ilta-auringossa; mikäs siellä on paljussa tai terassituoleissa istuskellessa! Nuo tuolit on muuten niin unelmat käyttää: tuolla nököttivät taivasalla taas koko talven eivätkä menneet miksikään. Pesin ne hetki sitten ja ovat taas (lähes) kuin uudet! Nämähän näyttävät usein siltä, että jää miettimään, onko niissä muka hyvä istua, mutta kyllä niissä on.

Saunaterassi on nyt putsattu siitepölystä (huh että sitä riittää!) ja palju on pesty talven jäljiltä. Nyt palju parhaillaan täyttyy vedestä, joka oli tarkoitus tehdä vasta aamulla, mutta mies ei malttanut odottaa. Saapa nähdä, ehtiikö sitä kylpemään jo tänä iltana!

palju

saunaterassi

Saa muuten olla aivan hirmuisen varovainen täytetyn paljun suhteen, kun perheessä on pieni lapsi. Viime kesänä sai niin moneen otteeseen lukea karmaisevia tarinoita lasten kylpytynnyriin hukkumisista, että ne eivät kyllä unohdu koskaan. Ovat vain niin kamalan ehtiväisiä nuo pienet muruset ♥. Meillä kun on tuossa miehen tekemässä paljussa vielä sellainen kansi, joka lentää helposti pois paikoiltaan eli siihenkään ei voi luottaa pätkääkään. Siihen täytyisi keksiä joku toisenlainen kansiratkaisu…

Tässä jokunen kuva saunaterassista menneiltä kesiltä. Nyt keksin toteuttaa siellä pieniä muutoksia edellisvuosiin verrattuna; täytyy ottaa kuvia viimeistään huomenna!

terassi

Mahtavan aurinkoista viikonloppua!

Comments

 1. Maisa
  3.6.2016 / 20:25

  Teillä on kyllä niin valloittavan kaunista! Aurinkoista viikonloppua! :)

 2. Piia
  3.6.2016 / 21:13

  Ihania tyynäjäkin, mistä hankittu musta valkoinen kuvio tyyny? Kiitos

 3. 5.6.2016 / 11:11

  Meillä on puinen palju,jossa vanerikansi.Talven aikana mennyt kovin mutkikkaaksi.Mutta on erittäin tärkeä kapine,kun pikkuisia käy.Meillä on portaat paljuun,jotka ovat nyt irti.Ei pääse pienet siihen kiipeämään.Täytyy vaan vahtia ja olla silmä tarkkana ettei sinne liikaa kurkita.Vesi kun kummasti kiinnostaa lapsia.Teillä on hieno tuo laudoitus ja sermit,saa tyylikkään ulkoasun palju.

  • 6.6.2016 / 14:47

   Meillä palju on sen verran matalalla, että senkin vuoksi saa koko ajan vahtia, jos siellä on vettä sisällä.
   Kiitti kivasta kommentistasi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.