Kullansävyä kotiin

Olen aivan ihastunut uuteen kynttilänjalkaani, jonka myötä sain kullansävyä kotiin jokin aika sitten. Tämä oli yksi syntymäpäivälahjani, toimituksessa vain hieman kesti. Kyseessä on Georg Jensenin Cafu-kynttilänjalka, joka on päällystetty 24 karaatin kullalla. Näin kesällä kun tulee poltettua lähinnä tuoksukynttilöitä, niin en ole kunnolla ehtinyt tätä vielä iltahämärissä testailemaan – syksyllä sitten! Amppelikukasta oli viikolla pudonnut portaille muutama kukkanen, poika halusi tuoda niitä sisällekin :D. Pojalla on muuten alkanut nyt ihana kyselyvaihe: mikä tämä on? Missä kissa on? Etenkin tuo mikä tämä on erittäin tomerasti esitettynä on hyvin usein käytetty kysymyslause. On sitten niin tyytyväinen, kun saa vastauksen. Ihana mussukkani! ♥

Tässä kun olen tätä kukkasta muutaman päivän tuijotellut, niin tuli mieleeni, että olisi ihana tällainen saman sarjan maljakkokin! Kullansävy miellyttää tällä hetkellä (pieninä ripauksina) kovasti silmää ja olen tästä itsekin aika yllättynyt. Tapahtui niin nopeasti ja salakavalasti! Löytyykö teidän kodistanne kullansävyä?

028

010

Me ehdimme kuin ehdimmekin eilen paljuilemaan, kymmenen jälkeen vesi oli todella lämmintä (vähän liiankin lämmintä…). Tänään uusiksi jo alkuillasta, jotta poikakin ehtii mukaan. Hän ei olekaan aiemmin paljussa ollut, varmasti hauskaa seurattavaa, heh

Juhlaviikonloppu käsillä, onkos teillä juhlia tiedossa? Meidän lähipiiristämme ei kukaan tänä keväänä valmistu, joten viikonlopun suunnitelmat eivät rakennu juhlien ympärille. Mietin tuossa aamusella että apua, omista lakkiaisistani on jo 15 vuotta aikaa – KÄÄK! Aurinkoista juhlaviikonloppua ja olkaahan kuulolla huomenna, jotain kivaa luvassa! ;)

Comments

 1. Nimetön
  4.6.2016 / 20:32

  Satunnaisesti käväisen tässäkin blogissa niin ihmettelen kuinka blogin pitäjä voi olla niin.näkymätön, ettei omaa kuvaansa tai henkilöllisyytensä paljasta.Tämähän on kuitenkin hänen ensisijainen ansainta fooruminsa tällähetkellä vai kuinka ?

  • 4.6.2016 / 20:43

   Vai tämmöisiä sinä satunnainen kävijä mietit! Minua puolestaan kiinnostaisi tietää, miksi haluaisit blogien kirjoittajien olevan esillä omilla kasvoillaan ja henkilöllisyydellään? Miten se, että bloggaaminen on yksi bloggaajan töistä, vaatisi henkilöllisyyden paljastamisen?
   Omasta mielestäni en ole mitenkään henkilöllisyyttäni salannut ja varmasti suurin osa lukijoistani henkilöllisyyteni tietääkin. En vain koe mitään tarvetta tuoda itseäni tämän enempää esille. Kuvani on täällä joskus kyllä näkynyt ja koko ajanhan se on ID:n etusivulla. Mielenkiintoinen pohdinnan aihe!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.