Juhannusaaton daalia

Olen saanut lasiterassin eli kesäolohuoneen sisustuksen kutakuinkin valmiiksi tai ainakin sellaiseksi, jolla nyt tämä kesä porskutetaan! Eipä sinne ihmeitä tarvita, kunhan on mukavia istumapaikkoja, pöytäpintaa ja mattoa. Plussaa tietenkin siitä, että istumapaikkojen lisäksi voi hieman oikaistakin eikä tarvitse koko ajan pystyssä nököttää… Sohvakin on siis oikein hyvä olla olemassa! Tosin enitenhän sitä kuluttaa mies :D – miten me naiset ei ehditä juuri koskaan istumaan, makoilemisesta puhumattakaan? Keksin järjestää terassikalusteet tänä kesänä hieman eri tavalla, mutta näitä kuvia luvassa myöhemmin tässä juhannuksen aikana. 

dahlia

Täältä ei löydy juhannusruusuja, mutta täältä löytyy ainakin pari daaliaa ja yksi valkoinen hortensia! Näitä pihan kesäkukkasiakin olen ajatellut kuvata jonain päivänä ihan omaan postaukseensa, joten sitä(kin) odotellessa. Daalia on muuten osoittautunut jonkin verran haastavaksi kesäkukaksi… Valkoisen päivät ovat luetut (postaus Valkoiset daaliat pihallamme), mutta pirteän pinkki kukoistaa vielä etupihalla. Tämä vaaleampi vaaleanpunainen on viihtynyt jopa täällä lasiterassin kuumuudessa. Turhan korkeiksi vaan kasvavat, etenkin kukkavarret. Daaliasta ei meinaa tulla sellaista kivan pyöreää ja tuuheaa ollenkaan, vaan kasvaa enemmänkin pelkästään pituussuuntaansa. Mutta ehkä se ehtii vielä tässä kesän mittaan muuttaa muotoaan! Hortensiankin olen onnistunut pitämään hyvinvoivana jo kuukauden päivät, ihana tämä valkoinen!

hortensia

Tunnelmallista juhannusaattoa sulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.