Tummia kylpyhuoneita

Tummia kylpyhuoneita näkyi Seinäjoen asuntomessuilla yllättävänkin paljon, ovatkohan muut samaa mieltä? Vai kävikö vain niin, että koska ne miellyttävät tällä hetkellä kovastikin silmääni, niin bongasin ne heti muiden kylpyhuoneiden joukosta… Oli niin tai näin, kauniitahan ne ovat! Kun rakensimme kotiamme, mietimme juurikin mustan tai valkoisen kylpyhuoneen väliltä. Päädyimme kuitenkin valkoiseen, mutta jos vielä tulevaisuudessa täytyisi valita, olisi päätös hurjan vaikea! Jos valitsisin kylpyhuoneeseen mustaa, olisi laatta suht isoa kokoa ja ehdottomasti mattapintaista. Messuilla näitä oli helppo keskenään verrata, sillä siellä näkyi mustaa seinälaattaa myös kiiltäväpintaisena. 

120

badrum

193

Tämä kuva on erityisen paljon mieleeni ja tästä käy hyvin ilmi tuon kookkaan, mattamustan laatan upeus:

tummiakylpyhuoneita

Mielestäni mattamustan laatan kaveriksi sopii täydellisesti vaalea puu ja sellaista tulisi mustasta kylpyhuoneestamme myös löytymään. Vaikka tähän tapaan:

mustasauna

Mutta sitten taas se toinen himotukseni: musta suihku! Sehän ei näyttäisi miltään mustaa seinää vasten, joten täytyisi valita jompi kumpi: musta laatta tai musta suihku. Onneksi ei tänään tarvitse päättää! :D

012

Mutta en kyllä pääse yli eräästä mielessäni pyörivästä mielikuvasta: musta sauna vaaleilla lauteilla mattamustassa kylpyhuoneessa, jonka yhdessä kulmauksessa poreamme. Poreammeen reunoilla kynttilöitä – oi miltä se kynttilämeri mustassa kylpyhuoneessa näyttäisikään! ♥

Comments

 1. 8.7.2016 / 23:21

  Mattamusta laatta isona näyttää tyylikkäältä ja ihanasti sopii mustaan vaalea puu kaveriksi mustan kanssa. Ihananan hämyinen ja lämmin tunnelma. I LIKE <3

 2. Hanna
  10.7.2016 / 18:47

  Meillä oli edellisessä talossa matta mustat laatat ja ei ikinä enää. Hienot ne oli alkuun,mutta puhtaanapito oli ihan järkyttävää. Kaikki vesirannut,kalkit tms.jäi laattaan kiinni ja vaikka millä yritti putsata,niin puhtaaks ei lähteny.

  • 12.7.2016 / 13:30

   Oi voi, tätä pelkäsinkin! Harmillista, että laattoja ei voi niin vain käytännössä testata, vaan täytyy tehdä valinta mutu-tuntumalta… Ja ne on myös sellaisia, että niitä ei ihan heti vaihdetakaan :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.