Kaunis koti (ja ne laskosverhot)

Eilisessä Uudet verhot olohuoneeseen -postauksessani mainitsin laskosverhot ja koska postaus herätti niin kovasti keskustelua :D, niin jatketaanpas samaa teemaa, ennen kuin palataan takaisin asuntomessupostausten pariin! 

Bongasin nimittäin tästä Päivin kauniista kodista juuri mielikuvieni tapaiset laskosverhot ja voitte varmastikin kuvitella, kuinka innoissani olin! Ajatus kun oli ollut vasta mielikuvana mielessäni, oli hirmuisen inspiroivaa nähdä tuo idea toteutettuna. Tästä kodista valkoisia laskosverhoja löytyy myös isoista ikkunoista sekä ruokailutilasta että olohuoneesta:

laskosverhot

kollaasi

Kaiken kaikkiaan muutenkin todella kaunis koti, jossa silmä lepää monissa hurmaavissa yksityiskohdissa. Tykästyin kovasti tuohon tilaan, jossa yksi seinä on maalattu lämpimän beigen sävyllä. Valkokehyksiset taulut sekä valkoinen sohva tulevat taustasta upeasti esiin!

laskosverhot

Nyt lähden keräämään erästä toisenlaista inspiraatiota – nimittäin ikkunanpesuun… 

(Kuvat lainattu @pkliving.)

Comments

  1. 11.7.2016 / 18:08

    Kauniita ovat :) Meilläkin on jo melkein joka ikkunassa laskosverhot, jotka olen tehnyt valelaskoksiksi, sillä ei niitä tule hiissattua edestakaisin eli ihan sama tehdä ilman mekanismeja.

    • 12.7.2016 / 13:31

      Meillä on tuollaiset valelaskarit keittiössä, koska siellä on myös sälekaihtimet eli varsinaisten verhojen ei tarvitse peittää mitään. Kodinhoitohuoneen ulko-oven ikkunassa on sitten ”oikea” laskosverho :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.