Dermosil Living – uutuussarja & arvonta

[conversionpixel campaign=’Dermoshop’ title=’Uutuussarja kotiin (+ arvonta)’][mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: Indiedays & Dermoshop

Nyt uskallan veikata, että näihin tuotteisiin ihastutte ikihyviksi tekin! Tämän postauksen kotikuvissani tulette näkemään Dermoshopin uusia Living-sarjan tuotteita, joita lähdin teille tässä Indiedaysin ja Dermoshopin kampanjassa esittelemään. 

dermoshop

Jos Dermoshop on teille uusi tuttavuus, niin kerronpas siitä alkuun hieman! Dermoshop on siis suomalainen yritys, joka kehittää ja myy ihonhoito-, hiustenhoito ja meikkituotteita sekä ravintolisiä. Dermoshopin tuotemerkki on Dermosil ja heidän tuotteitaan voi ostaa vain heidän omasta verkkokaupastaan. Mielestäni huomionarvoista on, että heidän tuotteitaan ei ole testattu eläimillä, ne ovat parabeenittomia ja kehitetty erityisesti tänne pohjoiseen ilmastoon sekä herkälle iholle sopiviksi! 

Dermoshopin valikoimaan tulee uusia tuotteita joka toinen kuukausi ja tänä helteisenä heinäkuuna uudistui heidän Living-sarjansa. Näiden kyseisten tuotteiden suunnitteluvaiheessa Dermoshop teki yhteistyötä sisustussuunnittelutoimisto Aveon kanssa. Suurin osa tuotteista on väriltään mustia ja niiden design on mielestäni yksinkertaisen tyylikäs ja ajaton; erittäin monenlaiseen sisustukseen sopiva!

 keittiö

Uusista Living-sarjan tuotteista keittiöömme päätyivät pyyhe, tiskihanskat, tarjotin, tiskirätti sekä läpikuultavan valkoinen täyttöpullo sisällään keittiösaippuaa. Täyttöpullon mukana tuli tarroja eri fonteilla; näin pullon sisältöä voi tarpeen mukaan kätevästi vaihdella. Joskus siellä voi säilöä shampoota ja joskus vaikkapa vartalovoidetta.

059

kitchen

006

086

Minä peukutan suuresti paitsi Living-tuotteiden kaunista ulkonäköä, myös niiden hintaa! Entäpäs näiden tuoksu sitten, sitä kun ei ruudun kautta voi teille asti välittää. Näitä tuotteita yhdistää raikas kirsikankukkien tuoksu, jossa on aavistus kieloa ja jasmiinia. Kuulostaa aika ihanalta vai mitä? Tätä tuoksua levittää kotiimme myös sarjaan kuuluva huonetuoksu, johon kuuluu todella kaunis pakkaus:

124

Tunnustettakoon, että olen kauniiden pakkausten keräilijä ja otan tuollaiset silmiä hivelevät aina säilytyskäyttöön! Olisi muuten varmasti mieluisa lahjanakin tämä ja kylkeen voisi kerätä Living-sarjan muutaman muunkin tuotteen, niin yhteensopivia kun ovat. Tällaiset lahjat on muuten aina huippuja, kun ne tulevat käyttöön eivätkä jää kaapin perälle pölyyntymään. Ja vaikka käsisaippua ehkä arkinen tuote onkin, niin näissä näkee hyvin sen, miten joku tavallinen arkituotekin voi tuoda kotiin ripauksen luksusta; kiitos kauniin pakkauksen!

132

Huonetuoksu on seilannut meillä vessan ja olohuoneen väliä ja edellinen huonetuoksu vetelee sopivasti viimeisiä pisaroitaan. Täytyy sanoa, että kyllä tuo tuoksu on aamujani piristänyt! Olen käyttänyt siinä kolmea tikkua (pakkauksen mukana tulee kahdeksan), mutta voi olla, että vähennän määrää, jotta tuoksu kestää kauemmin :D. 

Totesin miehelleni, että käsisaippua on kuin tehty tuohon paikalleen:

106

120

Entäs mitäs löytyy kylpyhuoneestamme?

143

Käsisaippuan kanssa samaa tyylikästä linjaa jatkavat suihkugeeli sekä käsi- ja vartalovoide. Näiden tuoksu on sama kirsikkainen ripauksella kieloa ja jasmiinia. Ihanan makea tuoksu eikä mitenkään pistävä. Käsi- ja vartalovoiteen nopeasta imeytyvyydestä isot plussat!

Living-logon muotoinen musta pesusieni on mielestäni ihan huippu! Olen nähnyt kaupoissa vain niitä mummomaisia (anteeksi termi), oikein perinteisen pesusienen näköisiä vaahtomuovipalluroita, joten tämän otin erittäin avosylin vastaan! Näitä täytyy varmasti hamstrata useampikin jemmaan… Meillä on miehen kanssa omat pesuainehyllymme kylpyhuoneessa, joten eivät varmastikaan mene sekaisin ja voihan tuohon aina ripustaa esim. narun tunnistamista helpottamaan. 

149

156

Narusta puheenollen: Living-sarjasta löytyy myös kaunis soap on a roap eli narusaippua! Olen vältellyt erilaisia palasaippuoita, sillä en tykkää laittaa niitä käytön jälkeen alustalleen, mutta tässä tuo ongelma on ratkaistu! Saippuan voi käytön jälkeen ripustaa narusta roikkumaan, jolloin se kuivuu kauttaaltaan ja säilyykin näin pidempään. Tämä käsityönä valmistettu hellävarainen saippua jättää muuten ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi!

Bongasin nämä tuotteet muuten heti asuntomessuilla – kohteesta numero 43 Lakeuden Jämerä Kutsu. Tämä vinkkinä asuntomessuille menijöille; näitä pääsee siis ihastelemaan kyseisessä kohteessa ihan luonnossa!

bathroom

171

Lukijakilpailu

Mikä Dermoshopin Living-tuotesarjan tuotteesta miellytti sinua eniten? Voit tutustua tuotteisiin Dermoshopin sivuilla ja kertoa suosikkituotteesi nimen tämän postauksen kommenttiboxissa (älä linkitä tuotetta!) 19.7.2016 klo 18 mennessä ja osallistut Living-tuotepaketin arvontaan. Muistathan osallistuessasi sekä nimen/nimimerkin että sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa. Arvonnan säännöt löytyvät täältä. Arpaonnea kaikille tasapuolisesti! Kilpailu on päättynyt.

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.