Kuulumisia tältä suunnalta

Muutaman päivän tauon jälkeen: moi! 

Toivottavasti teille kuuluu hyvää. Täällä on takana aika tapahtumarikas viikko, joka on pitänyt sisällään mm. syntymäpäiväjuhlintaa, töitä, mutta myös lomailua, ystävien tapaamisia, normiarkea ja extempore matkoja maakuntiin. Oikeastaan sellaiseen kesätyyliin, jossa päivä paiskitaan töitä ja ilta nautitaan rannalla – juuri kuten kesällä kuuluukin tehdä! Häitäkin ollaan ehditty tänä viikonloppuna juhlimaan. Häätkin kuuluvat kesään. Kesään kuuluvat valitettavasti myös ampiaiset ja erään äkäisen ampiaisen pistos onkin ollut riesanani nyt keskiviikosta lähtien. Säästyinkin näiltä pistoilta reilut 34 vuotta, joten kai sen oli joskus kohdalle osuttava. Taidan olla kuitenkin jonkin verran allerginen tuolle myrkylle, sillä jalka jatkaa turpoamistaan edelleen eikä mikään lääkekään tunnu auttavan. Olikin aika mielenkiintoista ajaa eilen yömyöhällä hääpaikalta puolentoista tunnin matka kotiin tennispallo nilkassa… Aamulla lääkäriin, jos turvotus ei laske. Jalkaa pitäisi pitää koko ajan koholla kylmän kääreen kera, mutta eipä se niin helppoa ole kuin äkkiseltään saattaisi vaikuttaa!

kuulumisia

Olen tämän viikonlopun aikana ehtinyt miettimään myös kotiin liittyviä juttuja. Sisustelukuume on mietintöjeni ansiosta hieman nostanut päätään… Suunnitelmissa olisi ainakin työhuoneeni säilytystilojen täysi muutos (säilytystilaa on tällä hetkellä täysin minimaalisesti ja arkeni takkuaa sen vuoksi aika suurestikin) ja olohuoneeseenkin on ollut mietinnässä eräs korkea kaappi tuon lipaston ja tauluhyllyn paikalle. Yksi parimetrinen valkoinen kaappi pyörii mielessäni… Osa kaapin ovista olisi kirkasta lasia, mikä olisi minusta tosi kiva ratkaisu! Tällöin osa kauneimmista esineistäni olisi siinä ihasteltavissa, mutta kuitenkin pölyltä suojassa. Välillä tuntuu kurjalta piilotella niitä kaapeissa eikä esilläkään halua kaikkea kerralla pitää, joten ehkä tuo olisi ratkaisu siihenkin. Löytyykö teiltä tällaisia kaappeja? Edellisessä kodissamme oli olohuoneessa tuollainen lasiovellinen kaappi, mutta siinä tosiaan ovet olivat ihan kokonaan lasia. 

Miehet ovat autoani pesemässä, minä ajattelin kirjoitella vielä parit sähköpostit ja sitten taas jalka ylös! Pieni poikani oli tänään(kin) niin ihana, kun makoilin iltapäivällä sohvalla. Hän tuumasi yhtäkkiä viereeni tullen äitiä harmittaa nyt. Voi rakkaus, miten he hoksaavatkaan jo niin paljon kaikenlaista tästä elämästä, ihan liikaakin ♥.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.