Kissa & keittiön ikkuna

Aurinkoista heinäkuista viikkoa! Hirmuista vauhtia tämä kesä mennä vilistää… Aamulla täyttelin tämän viikon kalenteria ja hoksasin, että heinäkuun viimeistä pariviikkoista viedään. Täytyy oikein pysähtyä hetkeen ja nauttia näistä kesäpäivistä, joita onneksi vielä jäljellä on! Miehen kesäloma on vasta edessäpäin ja jotain kesälomasuunnitelmiakin pitäisi tehdä, jotta aika ei mene vain kotona puuhastellessa. Kun itse olin työelämässä (siis kodin ulkopuolella, teenhän toki nytkin töitä), halusin aina heti kesäloman ensimmäisinä päivinä reissuun. Tuo oli tehokas keino, sillä siinä pääsi heti arkirutiineista irti ja suoraan lomamoodiin. Näin myös loma tuntui paljon pidemmältä, kun yksi reissu oli heti siinä alussa. Suosittelen lämpimästi muillekin vai onko teillä jo lomat tältä kesältä pidetty? 

Nappasin yhtenä päivänä keittiön ikkunan kautta kuvan tuosta ihanasta amppelikukastani. Kerrottu petunia, joka on jäänyt vähän vähälle huolenpidolle viime päivinä eikä kukkia ole enää noin runsaasti, mutta ehkä se tämänaamuisen hoitosession jäljiltä taas piristyy!

keittiön

Meidän etupihan timanttituijista suurin osa kärsi vaurioita tänä vuonna: toukokuussa ihan parin päivän aikana muuttuivat lähes kauttaaltaan ruskeiksi! Niin upean vihreinä ovat olleet jo usean vuoden ajan ja sitten yhtäkkiä kävi noin. Kuulin radiosta, että viime kesän ja talven jäljiltä tuo on ihan yleinen ongelma – harmi! Viime viikolla ostimme havupuubalsamia, jonka pitäisi elävöittää juuri tuossa kunnossa olevia tuijia, joten nähtäväksi jää, tepsiikö vai onko näiden osalta peli jo menetetty. Toivottavasti ei! 

Kissat nauttivat kesästä ja erityisesti näistä kesäpäivistä, kun auringonpaisteen lisäksi hieman tuuleekin. On niin ihana makoilla varjossa ja antaa tuulen tuivertaa turkkia! Tänään meillä on edessä kunnon harjausoperaatio tälle nuoremmalle kissaneidille. Jostain syystä hänestä lähtee ihan valtavasti karvaa! Yleensä karvanlähtöaika sijoittuu kevääseen ja syksyyn, mutta nyt keskellä kesää karvaa irtoaa ihan tuppoina. Mistähän tämä johtuu? Huomaa kyllä selvästi, mihin kisunen on oikaissut…

kissa

Loppuun vielä pari muistutusta: Dermosil Living -arvonta on käynnissä vielä reilun vuorokauden ajan täällä ja kiva alekoodi Kauneushoitola Alexandraan on voimassa aina tämän kuun loppuun saakka! Nyt vielä pientä nettisurffailua ennen kuin poika herää – aurinkoista päivänjatkoa! 

Comments

 1. Niina ja 4 kisua
  20.7.2016 / 20:50

  Hassua miten joka vuosi sen unohtaa kuinka paljon karvaa lähtee kisuista :D
  Ensin vaihdetaan kesäkarva ja sitten talvikarva. Eli elämä on yhtä karvanlähtöä ;D Toiselle norski tytölle tulee joka kesä takut , harjauksesta huolimatta. Joudumme käyttämään leikkuria joka surisee inhottavasti ,kun takkujen poistamisesta ei tykätä yhtään… Kateellisena katson videoita kissoista , jotka antavat jopa IMUROIDA itseään ;)
  Mutta karvoista huolimatta, kissat ovat mamman rakkaita <3

  • 21.7.2016 / 22:05

   Voi tuollainen imurikissa löytyy tädiltänikin :D. Aivan hulvaton! Heti kun kuulee imurin äänen, tulee viereen nököttämään ja vaatii turkkinsa imuroimista! :D On ne persoonia ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.