Dermosil Living -tuotepaketin voittaja

Dermosil Living -arvonta päättyi eilen illalla ja nyt pojan nukkuessa päiväuniaan pääsin arpomaan voittajan. Kiitokset osallistumisestanne! Oli mukava huomata, että nämä uutuustuotteet ovat myös teidän mieleenne. Suoritin arvonnan tuttuun tapaan random.org:n avulla ja arpaonni osui seuraavaan kommenttiin:

Jani

Huonetuoksu kuulosti ihan mahtavalta ja kaunis muutenkin :)

124

Onnea Janille, lähetän sinulle sähköpostia ihan tuota pikaa!

Täällä vietetään kivaa kesäkeskiviikkoa. Kun poika herää päiväuniltaan, menemme ulos odottelemaan, että mies tulee töistä kotiin. Siitä sitten suunnistamme iltatorille ja eurooppalaiselle ruokatorille. Ihania kesätapahtumia nämä! Torihankintoina ainakin tuoreet mansikat, joita on tänään tullutkin jo naposteltua. Meillä ei tuoreiden marjojen suhteen säästellä: mansikoita, vadelmia ja kirsikoita menee niin että napa paukkuu! Tuoreiden marjojen sesonki on meillä täällä niin lyhyt, että nyt täytyy herkutella talvenkin edestä. Täytyy kyllä sanoa, että olen aika täynnä sitä mansikan litra-/kilohinnan kauhistelua… Ei tarvi muuta kuin Facebook avata niin johan löytyy juttua :D. Joo, toki 40-55 euroa/5 kg on kova hinta, mutta ainahan voi pysähtyä miettimään, minkä tappion mansikkatilalliset tänäkin kesänä kokevat, joten itse maksan mukisematta sen hinnan, mitä pyydetään. 

Nyt hetkeksi vielä puuhelmiverstaalle, jotta saan tilauksia ajan tasalle. En tiedä onko se vain minä, mutta miten tuntuu, että tahti näin kesällä hidastuu… ;) Aurinkoista keskiviikkoa!

Comments

  1. Jani
    21.7.2016 / 00:09

    Tämä oli mukava uutinen aurinkoiseen kesäpäivään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.