Valmistunut työhuoneeni!

Vihdoinkin työhuoneeni on valmis! Rasti seinään! Ehti tämä puolivalmiina jo ollakin, että eiköhän nyt ollut aikakin. Tämä oli suurin haaveeni ja tavoitteeni miehen kesäloman ajalle: saada tämä yksi oma juttuni hoidettua loppuun saakka. Nyt olisikin enää jotain pientä hienosäätöä sekä ehkä vielä jonkinmoista sisustelua luvassa. Käytäntö toimii kyllä jo ihan loistavasti ja tuo laatikosto työpöytäni vieressä on paikallaan ihan helmi! Laatikoston vieressä on vielä yksi iso kaappi, joka oli aiemmin pojan huoneen vaatekaappina. 

työhuoneeni

leklint

Mitään uutta kalustetta minun ei tuota laatikostoa lukuunottamatta huoneeseen tarvinnut ostaa. Päätin, että en ala sitä isompaa pöytää nyt ainakaan toistaiseksi hankkimaan, vaan pärjään tällä. Olisi harmittanut myydä tai varastoida tämä kiva pöytä vain sen pienuuden vuoksi, mutta jos tosiaan tulen ehdottomasti isompaa pöytää tarvitsemaan, katson sitten asiaa uudestaan. Tällä hetkellä MioSa. designin tuotteet valmistuvat kuitenkin parhaiten matolla istuskellen :D. 

työhuone

Kuten aiemmin mainitsinkin, siirsin olohuoneesta pari lipastoa työhuoneeseeni lisäsäilytystilaa tuomaan. Täällä oli ennestään tuo alimmainen lipasto (näkyy seuraavassa kuvassa) ja sen päälle laitoin vielä pari pienempää. Nyt on oikein toimiva kokonaisuus kasassa! Paitsi että siirsin vahingon ikään kuin olohuoneeseen ja nyt sieltä puuttuu lipasto – olohuoneen kaappi on siis edelleen etsinnässä :). 

homeoffice

Työhuoneeni viherkasvi on kokenut aika kovia… Sitä on unohdettu kastella, mutta kastelu on korvattu sitäkin ahkerammalla maistelulla. Katse siirtyy perheen kissakaksikkoon… Suosittelen muuten Uumajassa vierailevia käymään Lagerhausissa! Vau mitä kaikkea ihanaa liike pullollaan! Ostin sieltä työhuoneeseeni vähän sitä sun tätä, mm. nämä petroolin ja roosan sävyiset purnukat:

071

Sekä tämän tuoksukynttilän, joka taisi kuulkaas nousta tuoksukynttiläsuosikkieni kärkeen! Voisin 30 tuoksukynttilän omistajana väittää, että omaan kokemusta aika monelta merkiltä ja tämä on kyllä aivan huipputuote. Tämä ihana sitrushedelmän tuoksu on suorastaan huumaava, ihanan kirpeän raikkaan makea enkä meinaa raaskia polttaa koko kynttilää! Pariin otteeseen siinä on liekki lepattanut, mutta se tuoksuu polttamattakin. Niin tähän tykästyin, että aion tilata Lagerhausin verkkokaupasta näitä lisää, vaikkakin rahti näytti olevan lähes 11 euroa :D. Taidanpa samalla testata saman merkin kookosversiotakin. Niin ja hintaahan tällä oli hurjat viisi euroa!

032

työhuoneeni

Hieman orpona tuo pöytä tuolla nurkassa, en vielä oikein tiedä minne sen sijoittaisin… Mutta tältä täällä nyt näyttää! Tuntuu, että siitä entisestä varasto-/työhuoneesta tämä suureni useamman neliön verran! Nykyään on niin mahtava tunne astua tähän huoneeseen, kun täällä on tilaa ja kaikelle oma paikkansa. Ovea ei tarvitse enää pitää kiinni! Mutta nyt jäähtyneet cappuccinon jämät huiviin ja seuraavien puuhasteluiden kimppuun. Touhukasta torstaita teillekin!

Comments

  1. Tiina
    22.8.2016 / 22:40

    Pakko kysyä, että mistä tuo laatikosto on? On nimittäin tosi kivan näköinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.