Venetsialaisviikonloppu ja sen kohokohta

Venetsialaisviikonloppu ja kesä takana – nyt voi syksy virallisestikin alkaa! 

Meidän tämän vuoden venetsialaiset kuluivat kotipainotteisesti. Perjantai vierähti mummuni 85-vuotisjuhlissa, jonka jälkeen loppuilta fiilisteltiin kotona Venetsialaisillan tunnelmaa -postauksen tapaan. Perjantaina oli tosi lämmin ja aurinkoinen päivä! Lauantaina melkoinen myrsky otti vallan ja kotoa tuli poistuttua ainoastaan kauppaan sekä mökille. Mökiltä kotiin lähtiessämme täytyi vielä pyörähtää venetsialaistulia ihastelemassa. Poika nukahti takapenkille ihana hymy huulillaan ja vaikka olimmekin etukäteen ajatelleet, että hänet täytyy pitää hereillä kotiin saakka, jotta yöunikin vielä maistuu, ei sellaista torkkuvaa mussukkaa yksinkertaisesti voinut herättää ♥. Vieläkin sydäntä lämmittää, miten se loputon kysymystulva (en ole muuten koskaan tiennyt, että joku ihminen voi keksiä niin paljon kysymyksiä :D) yllättäen lakkasi, kun luomet alkoivat lupsumaan.

Kotiin tullessamme hän heräsi pommien ääniin, mutta vein hänet silti suoraan iltapesujen kautta nukkumaan. Hän oli syvässä unessa alle viidessä minuutissa! Sitten seuraa se hetki, jota olen lämmöllä muistellut vielä tänä maanantaipäivänäkin: tullessani makuuhuoneesta poikaa nukuttamasta, oli mies sytytellyt kotiin kynttilöitä ja tunnelmavaloja. Se (yllättävä) näky kodinhoitohuoneen ovelta ihanasti valaistuun keittiöön, ruokailutilaan, olohuoneeseen sekä terassille on piirtynyt mieleeni ikuisiksi ajoiksi.

Tästä on seurannut kolme ajatusta: kuinka pienillä teoilla voikaan tehdä toisen onnelliseksi! Mieheltä meni tuohon kaikkeen maksimissaan kaksi minuuttia, mutta minä muistelen asiaa vielä näin parin päivän jälkeenkin. Kuinka se, mitä itse teet usein ja säännöllisesti, tuntuu toisen tekemänä niin paljon kivemmalta. Ja mietin sitäkin, että jos miehen ns. romanttisempi puoli näyttäytyisi useinkin (esim. joka kuukausi tai pari kertaa vuodessa :D), eivät tällaiset teot välttämättä näin mukavilta edes tuntuisi!

Että kun mies joskus taas tuumailee, miten minut yllättäisi, näytän hänelle tämän postauksen. Oikeasti me naiset tyydymme hyvin vähään ja hyvin yksinkertaisiin asioihin vai mitä! :)

venetsialaisviikonloppu

Mutta tällainen venetsialaisviikonloppu tänä vuonna! Nämä postauksen kuvat otin mökillä. Oli niin ihanan tunnelmallista istua siellä hämärässä valaistuksessa, juoda tilkkanen punaista ja katsella meren hurjannäköisiä vaahtopäitä. Näistä ajatuksista uuden viikon pariin!

Comments

  1. Suvi
    30.8.2016 / 20:00

    Tuo on niin totta että mieheltä tällainen romanttinen ele saa todella hyvälle mielelle <3 oma miehenikin oli yksi ilta sytytellyt kynttilät palamaan kun tulin iltavuorosta kotiin, kyllä kelpasi! :) tai se perjantai-kimppu välillä miehen ostamana olisi myös tosi kiva ylläri ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.