Tämän päivän tähtihetki

Totta puhuen tähän päivään on mahtunut kyllä useampikin tähtihetki. Meillä on ollut tänään suhteellisen normaali kotipäivä, mitä nyt muutaman työjuttuni sisältänyt, mutta tämä on sitä meidän ”normaalia” arkea. Aamumme alkavat lähes aina ihanan rauhallisesti laiskotellen. Makoilemme sohvalla – poika katselee lastenohjelmia ja minä joko vähän torkahtelen :D tai sitten selailen tabletilta nettiä. Yleensä tässä vaiheessa tapahtuu myös päivän ensimmäisten sähköpostien läpikäyminen.

Tänä aamuna oli niin ihana hetki, kun poika tuli pyynnöstäni kainalooni ja siinä me käsi kädessä tuon pikkuoravan kanssa pötköttelimme. Tuo oli päivän ensimmäinen tähtihetki ja toinen tapahtuikin sitten kaupungilla, jonne vein erän MioSa. designin tuotteita myyntiin. Jälleenmyyntipaikkana tunnelmallinen Sisustus ZINNA – käykäähän kokkolalaiset kurkkimassa, mitä sieltä löytyykään ;).

Aamulla kun kotoa postin kautta lähdimme, kysyin pojalta, haluatko laulaa Lounatuuli-laulun (hänen tämän hetken lempparinsa). Vastaus kuului väsähtäneellä äänellä ei jaksa, se on liian raskas. Purskahdin nauruun, mutta sitten aloin miettimään asiaa hieman tarkemmin. Aika osuvasti sanottu pieneltä, sillä ei laulussa ihan kevyistä asioista lauletakaan. Alkuviikosta liikutuin aika kovastikin, kun takapenkiltä kuului ilman taustamusiikkia ”Se suree viivasuoria suita ja nälkäisiä lapsia…”. Todella liikuttavaa kuultavaa oman lapsen laulamana!

Kun olimme aamupäivän kulkeneet paikasta paikkaan, oli lounaan aika. Päätin ex tempore, että käymme Subwayssa syömässä. Joskus kasviksia nirsoileva poitsu söi kanasubia kaikkien vihreiden kera eikä ollut moksiskaan! Tiedättekö sen tunteen, kun joskus tulee sellainen pakahduttava rakkaudenpuuska ja on pusutettava niitä pyöreitä poskia sillä samalla sekunnilla? Subissa tuli tuollainen tunne ja kun se majoneesimössösuu yllättäen antoi pusun takaisin, ajattelin majoneesia poskesta pois pyyhkiessäni, että onko olemassakaan mitään mahtavampaa tai aidompaa! ♥

Päivän tähtihetkien kärkeen ei ehkä ihan yltänyt päiväunien skippaaminen, mutta huomenna on uusi päivä… :D Pienen lepotunnin jälkeen suuntasimme muskariin ja sieltä lyhyen happihyppelyn jälkeen kotiin miestä odottelemaan. Ennen kuin aloin ruokaa valmistamaan, järjestin pojalle pienen tiskaussession. Kylläpäs puhdistuivat aamiaisastiat kätevästi, heh! (Jos siellä mummu ja fammu järkyttyvät tästä jakkaralla seisomisesta, niin tiedoksi, että olin ihan vieressä koko ajan :D)

Löysin yhtenä päivänä erään testin ja sehän oli pakko tehdä. Tulokseksi sain seuraavaa, josta kyllä ihan itseni tunnistin. Testin voit halutessasi tehdä täällä.

Olet elämä tasapainossa -äiti. Sinä mukaudut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lasten saaminen ei välttämättä ollut opiskeluaikoina ykköshaaveesi, mutta hienosti ne ovat työn ja parisuhteen ohella voimavaroina elämässäsi olleet. Työelämä, itsensä toteuttaminen ja jatkuva kehittyminen ovat sinun juttusi eivätkä lapset siitä kärsi. Perheesi voi hyvin, välillä ostetaan luomulihaa ja kokataan pitkän kaavan mukaan ja välillä syödään valmisruokia. Joka päivä ei ehditä yhteisen pöydän ääreen kokoontumaan ja aina lapset eivät ehkä syö niin terveellisesti kuin haluaisit. Taloutesi sallii panostamisen kauniiseen kotiin, lasten harrastuksiin ja – välineisiin sekä itseesi. Kun äiti voi hyvin, perhekin voi hyvin ja parisuhde. Netti on sinulle verkostoitumisen ja informaation väylä, nettishoppailu on aika kätevää vaikkapa trendikkäimpien vaatteiden tai sisustustuotteiden hankintapaikkana. Ja aikakauslehden kanssa on ihana rentoutua ja ottaa se oma hetki.

Nyt taitaakin olla vuorossa torstain seuraava tähtihetki: testituloksen viimeinen lause! Postilaatikkoon tipahti eilen ensimmäinen joulukuvasto, jota olen jemmannut kuin kalleintakin aarretta :D. Niinpä sen pariin nyt – kivaa iltaa teillekin!

Comments

 1. NK
  14.10.2016 / 07:44

  Hyvänmielen teksti :). Ei liity aiheeseen mut oisko mahdollista saada Miosan valikoimiin lampunjohtoja?

 2. heidi
  14.10.2016 / 18:09

  ihana postaus:) mistä olet sohvalla näkyvän valkomustan tyynynpäällisen ostanut?

  • 14.10.2016 / 18:56

   Kiitti! :)
   Voi se on jostain ruotsalaisesta sisustusliikkeestä Tornio-Haaparanta -suunnalta… En edes itse sitä sieltä hakenut, joten enempää en tiedä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.