Perjantain parhaat

Iltaa! Perjantai on taas täällä ♥.

Mietiskelin tuossa perjantain parhaita, niitähän riittää! Vaikka en mitenkään erityisemmin siivoamista rakastakaan, niin perjantai-ilta ei tunnu samalta, jos koti ei ole puhdas. En tarkoita, että lattiat pitäisi aina pestä (meillä ei siis joka viikko viedä mattoja ulos eikä pestä lattiaa eikä tulla näin koskaan tekemäänkään koska tämä on koti eikä mikään julkinen tila – pyörtyikö joku? :D), mutta sellaista pölyjen pyyhkimistä, imurointia, keittiön ja vessojen puunausta. Joskus ne tehdään vähän vasemmalla kädellä, joskus puunataan enemmän – tänään oli jälkimmäisen vuoro. Mies imuroi (se kun on hänen vakiokotityönsä) ja minä hoidin loput. Vielä yksi koneellinen pyykkiä pyörimässä eli ne kun saan joko pyykkitelineelle tai kuivausrumpuun, niin se olis siinä.

Poika osallistui siivouksiin keräämällä omia lelujansa (rasti seinään :D) ja minä sytyttelin kynttilöitä fiilistä kohottamaan. Kävimme tänään mummullani, joka osti minulle tuon ihanan valkoisen krysanteemin ensi viikolla koittavan nimipäiväni kunniaksi ♥. Kotona on jo tovin näyttänyt syksyiseltä, kiitos kynttilöiden ja lampaantaljojen.

Avasimme miehen kanssa tuon viinipullon pari viikonloppua takaperin. Ajattelin, että illemmalla täytyy nauttia lasilliset, ennen kuin sisältö on jo juomakelvotonta… Alkoholi on muutenkin jäänyt osaltani lähes kokonaan raskauden ja pojan syntymän myötä. Hyvän ruuan ja seuran yhteydessä voin hyvinkin ottaa lasillisen viiniä, mutta muuten erittäin harvoin. Jo pari huikkaa alkaa unettamaan ja poskia kuumottamaan :D – en nauti siitä olotilasta ollenkaan. Saunajuomana en ole oikein koskaan osannut juoda mitään alkoholipitoista; siideriä tai lonkeroa (olutta en ole juonut koskaan), sillä saunassa tulee jo muutenkin kuuma ja siihen kun yhdistää alkoholin punoittamat posket niin huh! Mun sauna- ja viikonloppujuomani on yleensä omenalimu :D. Muilla samoja mieltymyksiä?

Perjantain parhaat voisi jotakuinkin kiteyttää näihin: puhdas koti, kynttilät ja niiden luoma tunnelma, taustalla ritisevä takkatuli, edessä häämöttävä viikonloppu ja fiilis siitä, jokin koko perheen yhteinen pikkunaposteltava, hyvä juoma, leppoisa fiilis ja se oma perhe = maailman paras seura ♥.

No mutta, nyt väkerrän vielä parit avainnauhat ja tähtiketjut ja sitten heitän vapaalle! No ehkä vielä noukin tuon yhden pallon pöydän alta, sen kun vasta näistä kuvista bongasin… Sitten taitavatkin mies ja poika palata kauppareissultaan eli kauppakassien purkamisen jälkeen ei muuta kuin sikiöasento sohvalta! Ihanaa syysviikonloppua Sulle! ♥

Comments

 1. Marika
  14.10.2016 / 19:35

  Näyttääpä teillä oikein kivalta ja tunnelmalliselta :) Itse tykkään siivota torstaisin, jotta on mukavampi aloittaa viikonloppu ja tulla perjantaina töistä. Tämä viikonloppu menee mökillä, ensi viikonloppuna varmaankin tullaan tänne viimeistä kertaa tämän mökkikauden aikana ja laitetaan paikat talviteloille.

  Mukavaa viikonloppua ja kisuille rapsutukset :)

  • 18.10.2016 / 16:34

   Hyvä tuo torstaitapa! Mullakin ollut joskus sellainen käytössä, mutta näinä päivinä ei ehdi… Kaikki kasaantuu perjantaille :)
   Kivaa viikkoa sinne!

 2. Reetta
  15.10.2016 / 16:46

  Syksy on ihanaa tunnelmoimisen aikaa. Ja saunomisen myös ja siitä pitikin kertoa, että mun uusi lemppari saunajuoma raskauden myötä on alkoholiton Happy joe! Tosi hyvää ja tulee vähän siideriolo ;) Ihanaa syksyä teidän perheelle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.