Sunnuntain seesteisyys

Sunnuntai-ilta – ei kyllä uskoisi! Aivan valtavan nopeasti meni tämä viikonloppu, tuskin huomasinkaan. Eilen kävimme miehen isän synttäreillä ja loppupäivä sujuikin sitten lepäillessä ja pääkivusta toipuessa – ihmeellinen jomottava pääkipu alkoi jo perjantaina ja jatkui aina lauantai-iltaan asti. Tuli ikään kuin pakollinen lepopäivä eilisestä ja olihan se toki tarpeellinenkin. Oivalsin siinä samalla, että mulla ei ole koskaan vapaapäiviä! Ei ole ollut yli puoleen vuoteen, joten ehkä asialle pitäisi tehdä jotain..? Normitöissäkin kun vapaapäiviä on kaksi viikossa. Tänään on sitten ollut eilisenkin edestä virtaa, kun pääkipu on vihdoin selätetty. Täytyykin muistaa varata aika hierojalle, jos kipu johtuukin jumeista.

Mulla on tässä samalla magneettitehdas käynnissä, jotta saan taas alkuviikosta muutamia magneettipaketteja matkaan. Kiva että olette niin tykänneet niistä! Illaksi haaveilen takkatulta ja kynttilänvaloa, se on mukava tapa nollata ajatukset ja päättää viikko. Tämä lokakuu on itselläni vielä tosi kiireistä aikaa, kun taustalla häärään muiden töiden ohessa uuden blogini parissa, mutta ehkä jossain vaiheessa marraskuuta jo vähän helpottaa. Muistittehan tosiaan, että tämän kuun lopussa blogini muuttaa uuteen osoitteeseen! Kirjoittelin asiasta enemmän Blogini tulevaisuudesta -postauksessani.

Mutta nyt vielä hetkiseksi magneettien pariin ja sitten sunnuntai-illan laiskotteluiden pariin! ♥ Otsikkoon Sunnuntain seeesteisyys sopii mielestäni ihanasti nämä kuvat, etenkin tämä ensimmäinen:

Mukavia viikon viimeisiä hetkiä!

(Kuvat lainattu 55kvadrat.)

Comments

 1. 16.10.2016 / 18:48

  Täällä myös vapaailta treeneistä, töistä ja kaikesta menosta. Pikaruokaa pitkästä aikaa ja leffat pyörii tän illan! Ihan parasta välillä tällanenkin. Ja noi kuvat, todella inspiroivia! :-)

 2. 16.10.2016 / 22:50

  Ihanalta näyttää tuo musta hana valkoisia seinälaattoja vasten.

 3. Nimetön
  17.10.2016 / 09:47

  Meillä oli tyttö miehensä kanssa kylässä, oli tosi kiva sunnuntai ilta.
  Tosi kauniita kuvia teiltä kotoa.
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sulle .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.