Nimipäiväkimppu

Moi ja mahtavaa tiistaita! 

Meidän päivämme alkoi tänään mukavan leppoisasti laiskotellen. Aamiaispöydästä suunnistimme vanhempieni luo, jonne poika jäi tiistaipäivää viettämään. Minä lähdin kaupan kautta työhuoneelleni (eli kotiin) tuoreiden pullien ja kukkakimpun kera! Ihan parhaat nimipäivämuistamiset ♥. Ja tuo nimipäiväkimppu; upean syksyisen mausteiset sävyt!

Kymmeneltä olin takaisin kotona ja aloin heti samantien valmistamaan tilattuja MioSa. design -tuotteita. Kahdelta pidin pienen lounastauon ja otin nämä kuvat. Sen jälkeen muutamat sähköpostit ja tarviketilauksia. Nyt istun tässä cappuccinoni kanssa ja kuuntelen joulumusiikkia; sama musiikki on soinut aamukymmenestä lähtien.

Oi että mä rakastan tätä fiilistä! ♥ Ihanaa musiikkia, joka kertoo päivä päivältä lähestyvästä joulusta. Ihanaa tunnelmaa kynttilöistä ja kausivaloista. Ihanaa, kun saa sipsutella kotona villasukat jalassa ja tehdä töitä kotoa käsin. Tokikaan se ei aina pelkkää ruusuilla tanssimista ole, sillä työ- ja vapaa-ajan toisistaan erottaminen on yllättävän vaikeaa, mutta tällä hetkellä nautin hirmuisesti. Nautin näistä loppuvuoden päivistä niin kovasti, että olen päättänyt lähteä tuotteideni kera joulumessuille (tai -markkinoille tai -myyjäisiin, millä nimellä niitä nyt kutsutaankaan)! Tosin aivan sataprosenttisen varmaa tämä ei vielä ole, mutta jos vain jostain löydän sopivan raon ja aikaa, jotta ehdin tekemään tuotteita lisää varastoon, niin sinne mennään. Mulla on kaksi paikkavaihtoehtoa, joista täytyisi pikaisesti valita… Voin ilmoitella asiasta uudemman kerran lähempänä, kun tiedän enemmän! Tulisiko teillä mieleen, mitä tuotteitani haluaisitte ehdottomasti sinne myyntiin?

Nyt vielä puolisen tuntia töitä ennen kuin mies ja poika kotiutuvat. Ai niin, nimipäiväni kunniaksi laitoin voimaan tarjouksen: tämän päivän ajan kaikki MioSa. designin yli 10 euron arvoiset tilaukset toimitetaan perille ilman toimituskuluja! Nimpparionnea muillekin tänään nimipäiväänsä viettäville! :)

P.S. Mies tulikin kotiin ilman poikaa kukkakimppu ja suklaalevy kädessä! Oli ensin unohtanut nimpparini ja hädissään muistamisia ostaessaan unohti hakea pojan :D. Voi elämä noita miehiä ♥. Nyt mulla on sitten toinen tuollainen jättimäinen kimppu: pinkin ja purppuranpunaisen sävyissä!

Comments

 1. Inka
  18.10.2016 / 16:41

  Voi että! Hyvää nimipäivää sulle <3

 2. Marika
  18.10.2016 / 17:35

  Hyvää nimipäivää! Ihana mies ja ihanat kimput ;)
  Kuulostaa erittäin hyvältä nuo markkinat, lähde ihmeessä! Tuotteillesi olisi varmasti kysyntää.

  Minullekin on alkanut tulla jo joulufiilistä. Aika menee niin hurjan nopeasti eikä jouluun ole enää kuin pari hassua kuukautta. Fiilistellään nyt kunnolla ennen sitä :)

  • 20.10.2016 / 14:29

   Kiitti Marika! :)
   Juu kyllä olen joulumessuille nyt lähdössä, jännää! :D Niinpä, parin kuukauden päästä joulu on jo!

 3. 18.10.2016 / 18:46

  Ihana nimppari tarinan huipennus.
  Minä olen myös laittanut valoja ja pari tonttua joilla ei ole punaiset vaatteet.
  Joulu on niin nopeasti ja nopeasti ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.