Ajatuksia ja jännitystä

Heipparallaa! Heti alkuun pahoittelen kovasti sitä, että blogi on tällä hetkellä täysin retuperällä, jos näin suoraan selevällä suomen kielellä sanotaan! :) Täällä on tuhat, tai oikeastaan enemmänkin, rautaa tulessa, pää täynnä ajatuksia ja ideoita, mutta tunteja vuorokaudessa edelleen sama määrä kuin aiemminkin. Täytyy siis kovalla kädellä priorisoida asioita ja hoitaa kaikki kiireellisimmät ensin. Kunhan marraskuu koittaa ja blogi asettuu uuteen blogikotiinsa (laitahan uusi osoite muistiin: allyouneediswhite.com!), niin sitten saa ainakin yhden asian pyyhkäistä pois tehtävälistalta. Blogi muuttaa siis tämän kuun viimeinen päivä eli viimeisiä viedään ja jännitys kasvaa!

Havahduin tänään, että hyvänen aika, jo torstai! Tämä viikko on mennyt kuin siivillä ja pääasiassa töiden merkeissä. Huomenna jälleen perjantai; se on sellainen ihana arjen ja viikonlopun katkaisija ja erityisesti se perjantai-ilta on niin ♥. Viime perjantai-iltakin oli niin kiva! Innostuimme miehen kanssa katselemaan Vain elämää -jaksoja ja katsoimmekin heti kaksi vai jopa peräti kolme jaksoa putkella. Minä nenää niiskuttaen; Mikael Gabrielin jakso oli tosi koskettava! Tänään ehdinkin jo vähän tulevasta viikonlopusta haaveilemaan, mitä se sisältäisikään… Jonkin verran viikonlopusta kuluu blogin ja MioSa. designin parissa, niin ja yhden kamerakurssinkin pidän pitkästä aikaa. Näiden lisäksi luvassa on eräässä lempiravintolassamme herkuttelua ja mitäs muuta… Tuntuu oikeastaan vähän hassulta, että miten sitä perjantai toisensa jälkeen ne suht perusjutut tuntuvat niin parhailta eikä niihin koskaan kyllästy! Niitä kun miettii jo perjantaiaamusta alkaen, tuovat ne kivasti potkua päivään! Eli tämä ns. perussetti: kynttilänvaloa, takkatulen räiskettä ja rentoutumista poreissa. Tosin tuo viimeisin ei ole mikään ihan joka viikonloppu toistuva rituaali, mutta näin syksyllä poreamme on kyllä eniten käytössä! Kun taas kesän läpi saatetaan mennä käyttämättä poreammetta juuri ollenkaan… Mies onkin sanonut, että sellaista ei seuraavassa kodissa edes tarvitsisi, mutta minä olen eri mieltä. Onhan se kiva olla olemassa, vaikka sitä ei kesäisin käyttäisikään! Ja jos sitä ei olisi, haikailisin sen perään joka viikonloppu, kesälläkin, se on varma. Poikakin tykkää polskutella isossa ammeessa, ilman poreita. Tykkää niin paljon, että pois ei tulisi, ei millään!

Tässäpäs viikonloppujeni kohokohdat sarjakuvana:

Hyvää ruokaa ja seuraa, kotona hipsuttelua, takkatulesta nauttimista ja nojatuoliin käpertymistä sekä kylpemistä rentouttavan juoman kera. Kyllä kotona on paras ♥. Tällaisia ajatuksia tänään – mukavaa loppupäivää teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.