Pienet isänpäivämuistamiset

Isänpäivään ei ole enää kuin kolme viikkoa, joten tänään esittelenkin teille pienet isänpäivämuistamiset, jotka voisivat ilahduttaa sekä isiä että pappaa. Joko yksistään kortin ja kakun kera tai yhtenä osana lahjaa! Tein muutaman erilaisen vaihtoehdon, jotka voisivat mielestäni olla miesten mieleen :)

Ensimmäisenä vaihtoehtona puuhelmiavaimenperiä mustassa mokkanauhassa omavalintaisella sanalla. Sana voi olla isi, iskä, pappa, vaari, faffa, henkilön etunimi – mikä vain teillä käytössänne onkin!

Jos sanassa on neljä kirjainta, voi jatkoksi laittaa vielä yhden helmen, sillä mielestäni viisi helmeä näyttää paremmalta kuin neljä. Kuvassa viidentenä helmenä on valkoinen, mutta se voi olla myös musta (ilmoitathan tämän tilausvaiheessa):

Nimiavaimenperissä hinnat ovat seuraavat: kolmen puuhelmen avaimenperä omavalintaisella sanalla 6,90 € ja viiden puuhelmen 7,90 €. Avaimenperä on tuotteena sellainen, joka saattaa hieman käytöstä riippuen joutua vedelle alttiiksi ja vaikka tekstini vedenkestävää sorttia onkin, niin en voi luvata, etteikö se reippaasti kastuessaan suttaantuisi. Huomioithan tämän.

Nimiavaimenperien lisäksi tein viiden erilaisen avaimenperän ”isänpäivävalikoiman”. Olen numeroinut ne tähän kuvaan tilaamista helpottamaan seuraavasti:
1. kokomusta
2. harmaavalkopuu
3. denim & musta
4. petrooli & musta
5. mustavalkopuu

Näiden hinnat ovat 5,90 €/kpl. Sävyistä denimiä ja petroolia on vain rajallinen määrä saatavilla, muita vaihtoehtoja on sitten reilummin.

Avaimenperät ovat siitä helppo lahja, että ne ovat käyttötavaraa ja sopivat kaikille! Valikoimastamme löytyy kuitenkin toinenkin tuote, josta etenkin keittiössä viihtyvä isä voisi tykätä: pannunalunen! Astetta kivemman ja henkilökohtaisemman siitä tekee painettu sana eli myös tähän voi valita jonkin tekstin. Kirjaimet ovat mustia ja aina pieniä kirjaimia. Painettu sana voi olla esimerkiksi kotikokin etunimi, sana isi tai vaikka master chef :D. Myös yksinkertainen sydän voisi olla aika söpö lapselta isälleen! Pannunalunen ilman tekstiä 14,90 €, pelkän sydämen kera 15,90 € ja omavalintaisella sanalla 16,90 € (kaikki hinnat sis. ALV 24 %). Pannunalusessa on metallilangasta tehty huomaamaton ripustuslenkki.

Tilauksen voi tehdä joko sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai MioSa. designin Facebook-sivun kautta. Maksutapana toimii tilisiirto. Postikulut ovat edulliset: 2-3 avaimenperän (hieman avaimenperän koosta riippuen) postikulut ovat 1,50 € ja 100 grammaan asti 2,50 €. 250 gramman paketti puolestaan sujahtaa kotipostilaatikkoon kolmen euron toimituskululla.

Mukavaa viikonloppua! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.