Perjantaikuulumiset

 

Moi vaan! Kuten tiistain postauksessani kirjoitinkin, tämä viikko on ollut yhtä kiitämistä. On ollut miehen työmatkaa sekä minun ja pojan Oulun reissua normiarjen pyörityksen lisäksi. Oli aika mielenkiintoiset kolme päivää kaksin pojan kanssa, kun sekä lapsi että työt hoidetaan kotoa käsin :D. Voin kertoa, että tänä iltana taitaa uni tulla aika helposti! Ainakin minulle!

Oulun reissu meni mainiosti, oli ihana nähdä ystävää ja hänen vauvamasuaan, jossa kasvaa tuleva kummityttöni ♥. M viihtyi junassa tosi kivasti. Meillä oli sekä mennessä että tullessa paikka leikkivaunusta ja menomatka sujuikin kivasti erään toisen pojan kanssa leikkien. Paluumatkalla ei ollut lapsiseuraa, mutta poika päätti sen sijaan jutustella kanssamatkustajille vähän turhankin reippaana :D. Voi elämä ette usko, millaisiin tilanteisiin sitä tuon muksun kanssa joutuukaan! Pelastus oli kännykkäni ja Youtuben lastenohjelmat – tällä tavoin pieni peppu pysyi penkissä edes hetken… Matka sujui siis oikein hyvin, mutta eiköhän M:n rakkain unikamu Väpä unohtunut ystäväperheen kotiin! Kyllä särkyi äidinkin sydän, kun keskiviikkoiltana kävimme nukkumaan ja toinen itki niin katkerasti Väpän perään. Onneksi niistä sängyn seitsemästä muusta pehmolelusta oli edes jonkinmoiseksi korvikkeeksi! Ihana ystävä postitti Väpän sitten heti seuraavana aamuna ja tänään saimme hänet taas kotiin ♥.

Kameraa en ole muutamaan päivään edes hipaissut, joten kuviakaan tähän postaukseen ei löytynyt. Toivoin, että olisin ehtinyt tänään hakemaan jonkin kukkakimpun siivotun kodin ja viikonlopun alkamisen kunniaksi, mutta huomenna uusi yritys! Niinpä kaivoin tähän tällaiset korvikekukkakuvat vuoden takaa… Toista kuvaa katsoessani huomasin, että täytyykin vaihteeksi laittaa olohuoneen lipaston päälle jotain vihreää; näyttää tässä kuvassakin niin kivalta!

Tällaiset perjantaikuulumiset tällä viikolla. Nyt lähden valmistamaan meille jotain iltapalaa ja sen jälkeen parkkeeraamme koko porukka olohuoneen sohvalle Hauskoja kotivideoita katsomaan – jokaperjantainen traditiomme! Oikein kivaa viikonloppua teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.