Designtarinoita – uusi viikko käyntiin!

Mukavaa alkanutta viikkoa, blogiystävät! ♥
Kuuntelin tänä aamupäivänä elämäni ensimmäisen podcastin ja voin sanoa, että olen koukussa! En ole ollut kovinkaan perillä podcasteista ylipäätään, mutta päätin tutustua niihin ja päätin, että niistä tulee osa tätä starttaavaa syksyäni. Niinpä aloitin tänään niihin tutustumisen saatuani viikonloppuna linkin Modernisti Kodikas -blogin Kertulta; pääsin muutamien muiden tavoin kuulemaan ennakkoon hänen ensimmäisen podcast-jaksonsa ja tykkäsin niin paljon! Kyseessä on siis Suomen ensimmäinen sisustus- ja designaiheinen podcast-sarja nimeltä Designtarinoita. Sarja lanseerataan torstaina 7.9. ja ensimmäisen jakson vieraana on Balmuirin toimitusjohtaja Heidi Jaara.

Selvennyksenä vielä, että podcast on siis verkossa julkaistava puheohjelma tai sarja, jota voi tilata ja kuunnella juuri itselleen sopivaan aikaan. Kertun sanoja lainatakseni; ne ovat kuin audiomaailman oma Netflix. Parasta podcasteissa on se, että niitä voi kuunnella samalla kun tekee jotain muuta, esim. kun ajaa töihin tai suorittaa kotiaskareita. Kuunnellessani tuon ensimmäisen Designtarinoita-jakson, valmistui samalla kolme MioSa. designin tilausta :D. Mukavaa vaihtelua musiikin tilalle!

Nyt en millään malttaisi odottaa ensi viikkoa, jolloin toinen jakso on kuunneltavissa. Todella mielenkiintoisia vieraita luvassa! Itse kiinnostuin tuon jakson myötä vielä enemmänkin haastateltavasta ja löysin Heidi Jaarasta tämän artikkelin vajaan kahden vuoden takaa ja se todella kosketti. Huikea tarina! Nyt kun jatkossa näen Balmuirin tuotteita, näen ne tämän podcastin ja tuon kyseisen artikkelin vuoksi ikään kuin pintaa syvemmältä.

Kiitos Kerttu! Täällä odotetaan innolla jatkoa :)
Mutta nyt takaisin töiden pariin, hieman lähti työpäivä rönsyilemään…

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.