Rannalla syyskuun auringossa

Syksy on alkanut aivan ihanan aurinkoisena ja lämpimänä, ainakin täällä meilläpäin! Viikonlopun sää oli todella upea; ottaen huomioon, että elelimme jo syyskuun puolella. Sunnuntaina alkuillasta kävimme rannalla nautiskelemassa syysauringosta. Olin varustanut pojan hyvin trikoopipoa myöten, mutta aika pian sai alkaa vaatteita riisumaan… Jotenkin oletin, että kun merellä nyt aina tuulee, että tuollakin olisi ollut vilpoisaa, mutta niin lämmin oli, että hyvin olisimme voineet uidakin! Meri oli aivan tyyni, tuulesta ei tietoakaan.

Paikka oli Valkohieta; hyvin tuttu uimaranta lapsuudestani. Kävimme siellä usein, joko pyörillä teitä pitkin kavereiden kanssa tai sitten veneellä ohi ajaessamme. Muistan, että Valkohiekoilla oli aina kylmä vesi! Silti siellä oli niin ihana uida, sillä pohjassa ei ole kiviä ja vesi on niin ihanan kirkasta. Nyt sunnuntaina valitsimme tämän paikan mm. laavun vuoksi. Meillä oli aikomuksena paahtaa jälkiruokavaahtokarkit nuotiolla, mutta se oli aivan täynnä makkaranpaistajista, joten mussuttelimme sitten paahtokarkkeja (kuten poikani sanoo) rannalla istuskellen ja ilta-auringosta nautiskellen. Hyvin tyhjeni pussi näinkin!

Jospas seuraavalla kerralla tällä rannalla käydessämme nuotion ääressä olisi vähemmän ruuhkaa! Ja toivotaan, että nämä aurinkoiset syyskuun päivät jatkuisivat pitkään! Sitten niiden jälkeen voisikin sataa heti se ensilumi ;D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.