Ystävänpäivä ja kiitokset

Aivan hurjasti onnitteluita viime viikon vauvapostaukseen liittyen ja joka kanavassa! Onnitteluita tulvi blogin lisäksi Facebookin ja Instagramin kautta – valtavat kiitoksemme ♥. Olin oikeasti ihan häkeltynyt!

Ennätyskauan kesti tänä vuonna ennen kuin ne kuuluisat vuoden ensimmäiset tulppaanit ostin! Ostin ne nimittäin vasta eilen, ystävänpäivän kunniaksi. Löysin ihanan kimpun, jossa oli sekoitus keltaisia, hentoisia vaaleanpunaisia ja pinkkejä tulppaaneja. Mutta miksi ihmeessä tänä vuonna tuntuu joka kaupassa tulppaanit olevan kuivassa ämpärissä, ilman vettä? Kotona ne sitten janoisina hörppäävät nopeasti vettä itseensä ja venähtävät varresta turhan pitkiksi… Pidin kukkia tunnin kääreessäkin ennen kuin avasin ne, sillä aavistin tämän tapahtuvan, mutta siitä ei ollut apua. Ei mikään kovin innokkaan näköinen kimppu, mutta ainakin värit piristävät! :D

Kevättalvi saa muistamaan, että kevät lähestyy kovaa vauhtia. Päivä pitenee koko ajan hitaasti, mutta varmasti! Ei enää montaa viikkoa siihen pikkulinnun aamusirkutukseen ♥. Niin rakastan niitä aamuja ja aamupäiviä, kun aurinko paistaa eikä ulos tarvitse enää topata vaatteita. Poika voi astella ulos pelkät kengät jalassaan ja lippis päässään ja minä voin sipsutella lasiterassille arskat nenällä nauttimaan kupposen kuumaa. Nuo on niin täydellisiä arjen (ja miksei viikonlopunkin) hetkiä! Nurmikko alkaa pikkuhiljaa vihertää ja koko kesä on vielä edessäpäin. Kasvava vauvamaha tekee tulevasta kesästäni hieman erilaisen, mutta jospas emme saisi mitään hellekesää tänäkään vuonna *peukut pystyssä*.

Ajattelin yritykseni tiimoilta liittää tähän päivään pienen tarjouksen! MioSa. design tarjoaa kaikille tänään vähintään 25 eurolla (poislukien toimituskulut) tilanneille kuvan miniavaimenperän. Avaimenperä sopii päivän sävyihin kuin nenä päähän ja se sujahtaa pakettiin automaattisesti eli sitä ei tarvitse kassalla mitenkään mainita!

Hyvää Ystävänpäivää! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.