Joulutunnelmaa kotiin

 

Marraskuun puoliväli lähestyy jo, joten ei lainkaan liian aikaista pohtia kodin tulevan joulun sisustusta. Mennäkkö vanhalla tyylillä vai tehdä ehkä jokunen pieni hankinta, vaihteluhan tunnetusti virkistää! Aina ei tarvitse uusia kaikkea lattiasta kattoon, vaan jo muutamallakin pienellä jutulla saa uudenlaista jouluilmettä aikaan. Mutta jos tuntuukin siltä, että omaan joulukotiin ei nyt mitään täydennystä kaipaile, niin ehkäpä joku läheinen kaipaa. Joululahjoja voi siis alkaa miettimään jo nyt ja välttää siten ne viime hetken kaupoille ryntäilyt.

Näiltä pohjilta lähdin ilolla mukaan Indiedaysin ja Hobby Hallin yhteistyökampanjaan. Nyt hieman jotain erilaista valkoisen värin ystävälle: vaaleaa, mutta mukana myös sitä ehkä perinteisintä jouluväriä – punaista! Lähdin nimittäin etsimään joulufiilistä kotiini pienillä punaisilla piristyksillä. Täällä kaunis valkoinen lumimaisema on kohta muisto vain, nyyh, joten ikkunaruutujen sijaan katse paljon mieluummin tähän ruutuun, sillä katsokaas mitä Hobby Hallin Päävärinä punainen -teeman valikoimista poimin:

Kuvakansiot1

Jouluun kuuluu mielestäni hyvät unet ja lepääminen, rauhoittuminen kotiin. Yöunia yöllä ja päiväunia päivällä – nehän maistuu, jos makuuhuoneessakin on kaunis ja lämmin joulutunnelma! Makuuhuonetta voisin somistaa ylläolevassa kollaasissa näkyvillä tuotteilla. On ihan makuasia, käyttäisikö näistä useampia vai vain yhtä; jo yhdelläkin nappivalinnalla (kuten esimerkiksi joulunpunaisilla Koodi Pellavapaneeliverhoilla) saa makuuhuoneeseen joulun tuntua!
Tykästyin perinteikkäästä joulusta viestiviin Koodi Heta-tyynynpäällisiin, olisi mukava nähdä tuollaiset modernin tyylin joulukodissa – sopisivat mielestäni nimittäin sellaiseenkin aivan loistavasti! Minulla on tapana pedata sänkyyn joulunpyhien ajaksi punaiset joululakanat; Pioni Viesti-pussilakanasetit ajaisivat asian vallan mainiosti. Aarikan Pyry Pakkanen ja Neiti Pakkanen sängynpäätyyn pitämään vahtia ja tähtikuvioiset Pääläri-kynttilälyhdyt tunnelmaa luomaan; niihin voi sitten aamulla ensimmäisenä sytytellä kynttilät samalla kun nautiskelee päivän ensimmäistä glögikupposta vällyjen välissä! Raitafani rakastaa raitoja myös jouluna ja niitähän Marimekon Tasaraita-trikootyynyliina tarjoaa – lisää muhkeutta joulupetaukseen!

Hyvien unien lisäksi jouluna tietysti syödään, syödään ja syödään. Oli kyseessä sitten ruokapöydässä nautittu pitemmän kaavan päivällinen tai olohuoneen sohvapöydällä tapahtuva jouluherkuttelu, niin ympärille on mukava luoda joulutunnelmaa. Aarikan puiset pöytäkoristeet, modernin linjakkaat Kajo-ulkolyhdyt sekä perinteisen joulutyylin Koodi Malla-kaitaliinat muodostavat jo aivan ihastuttavan kolmikon! Vedä nojatuoli ihan sohvapöydän viereen, nojaile mukavasti Koodi Heinä-tyynynpäällisillä verhoiltuihin tyynyihin ja nautiskele joulun antimista Heinä-kaitaliinoin katetulta pöydältä. Kattauksen kruununa Iittalan Aalto-maljakko sävyssä karpalo. Anna joulumusiikin ja kynttilänliekkien täyttää huone ja lämpimän joulutunnelman täyttää mieli – nauti!

Kuvakansiot1-001
Niin alkoi jouluttaa, että oli tässä kesken kaiken laitettava joululaulut soimaan! Mutta siinäpäs omia suosikkejani tästä Päävärinä punainen -teemasta. (Jos haluatte kurkata, mitä harmaalla värillä saisi aikaan, niin kannattaa piipahtaa Soilen blogissa tulevana keskiviikkona!) Näiden minun suosikkieni pohjalta valittiin kiva ylläri teille! Ylläri sisältää seuraavat allaolevassa kuvassa näkyvät tuotteet: Koodi Heinä-tyynynpäälliset sekä Heinä-kaitaliinat, Aarikan pöytäkoristeet sekä Kajo-ulkolyhdyt (palkinnon arvo noin 100 euroa):

Indiedays_palkinto_J714_AllYouNeedIsWhite

Mielestäni paketin sisältö on aivan ihana ja todella monenlaiseen sisustukseen sopiva! Mielelläni käynnistän kilpailun, jossa joku teistä saa näillä tuotteilla luoda sen oman pienen jouluhetkensä kotiinsa. Jos haluat lähteä palkintoa tavoittelemaan, jätä kommentti tähän postaukseen nimimerkin ja sähköpostiosoitteen kera (sähköpostiosoite näkyy ainoastaan minulle, jos jätätte sen sille varatulle riville ja auttaa minua voittajan tavoittamisessa). Arvontakommentissanne teidän tulisi tuotelinkin kera kertoa oma suosikkituotteenne Hobby Hallin valikoimasta. Eli linkitä suosikkituotteesi osallistumiskommenttiisi ja perustele, miksi juuri se tuote on suosikkisi. Näin joulun alla tontut ovat erityisen tarkkoja sääntöjen suhteen eli älä unohda tuotelinkkiä osallistumiskommentistasi, ethän! Osallistumisaikaa on aina 15.11.2014 klo 22 saakka. Kilpailu on päättynyt.

Onnea kilpailuun!

 

Comments

 1. Pati
  12.11.2014 / 09:50

  Olen vasta innostunut sisustuksesta mieheni myötä. Nyt olen etsinyt omaa sisustustyyliäni ja tätä kautta löysin myös sinun blogisi. Aivan ihania joulutuotteita missä yhdistyy moderni ja joulun tuntu. Itse olen ihastunut Aarikan puisiin pöytäkoristeisiin. Pienet puiset tontut ovat todella suloisia ja tuovat iloisen joulumielen kun niitä katselee. Tässä linkki -> https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/piensisustus/aarikka-poytakoriste-settilumi-helistaja-helmi?

 2. Lissu
  14.11.2014 / 14:21

  vaikea valita..niin ihania joulujuttuja paljon. pellavaiset pussilakanat olleet kauan mielessä, jospa joskus saisin. lyhdyt ihania, paljon on jo kotonani, mutta vielä on tilaa yhdelle.arvonnassa mukana.

 3. Henna
  15.11.2014 / 16:11

  Moi. Olen haaveillut jo pitkään Aarrikan tuotteista, valitaan en saa puhelimella linkitettyä tuotteita, mutta lähinnä kynttilöjaloista haaveilen :), toivottavasti tämä vastaus riittää ja pääsen osallistumaan kisaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.