Kotipainotteinen sunnuntai

Kotisunnuntai! Ainakin pääasiassa. Hääräillään täällä kaikkia rästijuttuja, mukavan laiska fiilis kuitenkin läsnä. Tosin tämäntapainen laiska fiilis alkaa usein väsyttämään, mutta ulkoilu auttaa! Salaa mielessäni haaveilen kuitenkin päikkäreistä yhtä aikaa pojan kanssa. Kysyin äsken mieheltä, aikooko hän nukkua, kun M käy päiväunille. Kyllä tuli hetkeäkään epäröimättä, joten samaa fiilistä näyttäisi olevan liikkeellä!

Tuo ihana Panthella-valaisimeni, jota saan ihastella päivittäin. Kun hankintahetkestä on yli vuosi aikaa, sitä ihmettelee, miksi jahkasin tuon hankkimista niinkin pitkään… Mutta sanokaahan äkkiä mitä nuo lilat kukat on? Vaivaa niin! Nappasin yhtenä päivänä kotimatkalla kimpun näitä mukaani, ovat niin kivoja ja sävy kaunis. Näitä löytyy tällä hetkellä myös aulan ja ruokailutilan lipastojen päältä. Aulassa pienemmissä maljakoissa, ruokailutilassa vain yksi lasipullossa. Yksittäin nämä taitavatkin näyttää kivoimmilta. Mutta näissäkin luonnonkukkien tapaan yksi miinuspuoli: haju :D.

Viiden vuoden jälkeenkin tulee säännöllisesti ihasteltua takkaa ja etenkin sen viereistä puutilaa. Se on niin kivan näköinen; toimii vuodenajasta toiseen eikä kyllästytä lainkaan – harvinainen sisustuselementti siinä mielessä..?

Pojalle yksivuotislahjaksi ostamamme Magnin potkuauto on mielestäni kaunis. Poika ei ole sillä vielä hirmuisesti ajellut, mutta ehkä parin sentin päästä :). Varpaat kyllä ylettävät maahan, mutta siten on hieman hankala potkia. Hänellä on eräs toinen auto, joka on matalampi. Täytyypä esitellä sekin joku päivä. Katselin alunperin Vilacin potkuautoja, mutta ne kun ovat sellaisia vanhahtavia, kallistui vaaka sitten tämän puhtaamman valkoisen auton puoleen. Oli myöskin kiva, että tätä myytiin paikallisessa lastentarvikeliikkeessä, joten lahjan hankinta onnistui sitä kautta nettikauppojen sijaan.

Ihanaa, kun on pitkästä aikaa päivä, jolloin ei ole mitään aikatauluja tai kiireitä mihinkään suuntaan. Ollaan vain ja möllötetään, siellä sun täällä, missä huvittaa! ♥

P.S. Oli muuten tosi kiva huomata, miten intoilitte kanssani taannoisesta laukkulöydöstäni. Jaettu ilo on totta totisesti kaksinkertainen ilo! :)

Comments

 1. Nina
  12.7.2015 / 14:27

  Ohdakkeitahan nuo kukat näyttäisi olevan.

 2. Arja Isoviiki
  12.7.2015 / 14:32

  Hei!

  Veikkaisin, että maljakossasi oleva kasvi on jokin ohdake, ehkä pelto-ohdake.

  Terveisin Porin mummi

 3. 12.7.2015 / 21:51

  Kauniita kuvia! Tuo puutila on kyllä upea, hyvää sisustusta parhaimmillaan, kun kauneus ja käytännöllisyys yhdistyvät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.